De vlag kan uit: de klimaathoax is voorbij!

Schermafdruk 2017-03-09 23.24.51

HET IS VOORBIJ! De klimaathoax is over. Milieuminister Scott Pruitt tegen Joe kernen op CNBC…

For privacy reasons Facebook needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
I Accept

Het is duidelijk: team Trump kiest voor radicale eerlijkheid en wetenschappelijke integriteit! Zie ook Hans’ artikel.

Door |2017-03-09T23:27:16+00:009 maart 2017|6 Reacties

6 Comments

 1. Theo Wolters
  Theo Wolters 10 maart 2017 om 05:53 - Antwoorden

  Je juicht wel erg vroeg.
  Ik ben er pas gerust op als hij zich uit Parijs terugtrekt.
  Trump is heel duidelijk bezig om vrienden te maken, hij heeft een degelijke machtsbasis nodig, en wil niks doen dat zijn steun binnen de GO partij kan aantasten. Parijs is gewoon geen hoofdzaak voor hem. Dus zal hij de politieke voors en tegens wegen voor hij besluit. Pruitt wil niet eens zeggen dat hij de CO2 status van vervuilende stof terug gaat draaien, dat gaat hij aan het congres voorleggen. Ik houd mijn hart vast!

  Bedenk wel dat ik op de Heartland conferenties elke keer weer hoorde dat men van een nieuwe republikeinse regering geen verandering van (EPA) beleid verwachtte, iedereen zit in dezelfde machtsstructuur. Alleen Cruz werd op handen gedragen :-).

  Ik ben er over twee weken weer, hoop hierover goed nieuws te kunnen bloggen vanuit DC!

  • Alma 12 maart 2017 om 16:26 - Antwoorden

   trump heeft gelijk . Alles wat opwarming van de aarde tegenhoud wordt de grond in gestamt. Bomen zetten CO2 on in zuurstof en wat doen we de regenwouden kappen voor soya en palmolie plantages. Chemtrails sprayen zodat de zon niet meer doorkomt wat nodig is voor de fotosynthese.
   Opwarming wordt in stand gehouden door de elite om de bevolking onder de duim te houden. Stop met pesticiden stop met Monsanto en zijn genetisch gemanipuleerde troep. En start met het gebruik van al die plastics. Of in 1 zin te zeggen stop met het berkloten van onze aardbol !!!!!#

 2. Sunshine 10 maart 2017 om 09:02 - Antwoorden

  Alsof de rest van de globalisten zich hier iets van aantrekt. Die zijn horende doof en ziende blind zolang zij hun plan kunnen doortrekken.

  Ps: ja, ik post hier onder een nickname. Dit is volgens jullie eigen spelregels. Ik zou het waarderen dat jullie dit zo laten en mij anders via mail benaderen en daarover in contact opnemen. Ik heb jullie inmiddels 3x gemaild over het feit dat jullie in een andere reactie mijn nickname hebben vervangen door mijn eigen naam zonder mij hiervan op de hoogte te stellen, maar ik krijg helaas geen reactie van jullie. Ik zie mij dan ook genoodzaakt het dan maar publiekelijk te doen.

  • Alma 12 maart 2017 om 16:28 - Antwoorden

   Sorry typfouten stop met het gebruik van plastics

 3. Rypke Zeilmaker
  Rypke Zeilmaker 10 maart 2017 om 10:37 - Antwoorden

  Mijn wens moet vader van andermans gedachten worden

  Hajo je bent weer terug op climategate!

 4. Stefan Langeveld 5 april 2017 om 09:56 - Antwoorden

  Tot nu toe is niemand in de bovenlaag) van opvatting veranderd. Theo heeft gelijk, de EPA-site is nog altijd alarmistisch. Trump deed en doet geen enkele moeite om zijn positie te onderbouwen en AGW onderuit te halen (terwijl dat zo eenvoudig is). De vlag mag uit als een nieuwe partij in NL de klimaathysterie zorgvuldig gaat aanpakken – wie doet mee ?
  Detail: waarom de video via facebook ? a lees Wat je moet weten als je Facebook gebruikt., b ik kon de video niet starten in firefox.

Geef een reactie

Conform ons Privacybeleid maken wij gebruik van Cookies om onze website beter te laten werken. OK