Ze gaan nu echt vaart zetten....

Ze gaan nu echt vaart zetten….

De hoogleraar toegepaste Twitterkunde en Vrijetijds-management :-) Jan Rotmans, de integere bankier Herman ‘Hogere Evolutie’ Wijffels en klimaatheks Marian Minnesma pleiten al met het van hun bekende religieus fanatisme voor een Nationale Energiecommissaris, die ‘boven de partijen’ staat: een klimaatdictator die los van de wensen maar vooral op kosten van burgers energie(belasting) astronomisch duur mag maken voor 2030.

Die website is waarschijnlijk met subsidie opgetuigd en werkt net als alle publicaties van Jan Rotmans: als een kettingbrief die je moet rondsturen en ondertekenen. Ze beloven gouden bergen en de hemel als je voor hun ideologie stemt. Je kunt je ook afvragen: als het te mooi klinkt om waar te zijn…IS het dan niet te mooi om waar te zijn….

...en wereldvrede, gratis eten

…en wereldvrede, gratis eten

‘Schone’ energie, je kunt er net als wereldvrede en schone kleren niet tegen zijn….maar je zou voor jezelf kunnen gaan denken en vragen: wat is het? Wat kost het? Tenzij je door het religieuze fanatisme direct verplicht bent het met ze eens te zijn….

De lobby van Rotmans en Minnesma staat niet los van het geopolitieke geheel. Hun jaartal 2030 komt van de Verenigde Naties, Agenda 2030 en is de herdoop van Agenda 21, de agenda voor ‘duurzame ontwikkeling’ voor de 21ste eeuw.

2030 fossielvrij...het komt uit de burelen van de VN/New York/Rockefeller

2030 fossielvrij/’schone energie’…het komt uit de burelen van de VN/New York/Rockefeller

Op Interessante Tijden kijken we naar een nieuw rapport dat toont hoe de Europese Commissie jaarlijks 1,5 miljard euro vergeeft aan Niet Gekozen Organisaties (NGO’s), vooral wanneer dit doelen als van Agenda 21 dient. Hier op Climategate bespraken we al hoe 3,5 miljard euro sinds 1992 aan LIFE+-subsidies werd besteed om Agenda 21-ecoreligieuze ideologie te promoten, waarbij 60 procent van die groene subsidies richting 20 voorkeurs-organisaties gaat.

Zo krijgt WNF…..

Het schema dat Pieter Winsemius voor David Rockefeller publiceerde voor 'De Transitie'. De 'Controle'-fase zou rond 2012 zijn ingezet

Het schema dat Pieter Winsemius voor David Rockefeller en zijn Trilateral Commission in 1990 publiceerde voor ‘De Transitie’. De ‘Controle’-fase zou rond 2012 zijn ingezet, ongeveer het tijdstip van het Energieakkoord….

 

Print Friendly, PDF & Email