Marc Morano was onlangs in Australië om zijn film, ‘Climate Hustle‘, te promoten.Tegelijkertijd was ook Al Gore aldaar om reclame te maken voor het vervolg op ‘An Inconvenient Truth’. Gore wordt door de Australische media als een orakel behandeld. Maar hij is misschien toch niet zo zeker van zijn zaak, want hij ontwijkt iedere discussie met klimaatsceptici, en zeker publieke discussies.

Maar dat nam niet weg dat Marc Morano in het in Australië bekende programma, ‘The Bolt Report’, podium kreeg om te wijzen op de desinformatie, waarin de onheilsprofeten van het klimaat grossieren. ‘The Bolt Report’ is een politiek discussieprogramma waarin de presentator, Andrew Bolt, op vrijmoedige wijze controversiële thema’s aan de orde stelt.

Morano was weer op zijn best in het ontmaskeren van een aantal sprookjes, die klimaatalarmisten maar blijven verspreiden, ondanks het feit dat deze al vele malen zijn weerlegd. Dat geldt bijvoorbeeld voor de ‘97% consensus’, het uitsterven van de ijsberen, weersextremen en nog veel meer.

Ook ‘onze eigen’ Richard Tol kwam prominent in het programma aan het woord.

Kijk, luister en geniet.

Lees verder hier.

Print Friendly, PDF & Email