Marijn Poels op DVD

Bericht van de uitgeverij ‘De blauwe tijger’.

Het eerste deel van de beroemde klimaattrilogie van Marijn Poels is op DVD verschenen en die kunt u nu bij ons bestellen. Sterker nog: U kunt deze DVD alleen bij ons bestellen en nergens anders!

Naar eigen zeggen is Marijn Poels een ‘milieubewuste, linkse jongen’. Na jarenlang (prijswinnende) documentaires te hebben gemaakt neemt hij een tijd vrijaf. Maar in de rust op het platteland ontdekt hij een nieuw fenomeen: boeren die meer verdienen met gesubsidieerde windmolens dan met landbouwproducten. Dit is het begin van een zoektocht in het klimaatdoolhof. De zwaar gesubsidieerde groene energie komt op waar het boerenbedrijf ten onder gaat. Poels reist de wereld over om met gerenommeerde wetenschappers te spreken. Het resultaat is deze zeer spraakmakende documentaire.

Fenomenaal goed.

Thiery Baudet

Poels prikkelt met zijn documentaire mijn diep weggeborgen en dood gewaande zenuw:
wat als alles dat we horen over CO2 en opwarming nu eens niet zou kloppen?

Financieele Dagblad

Marijn Poels met Freeman Dyson.

In een zoektocht van anderhalf uur bevraagt de documentairemaker de aanname dat de mens afscheid moet nemen van fossiele brandstoffen om zo de opwarming van de aarde af te remmen. Prachtig is Poels’ groeiende verbazing als hij, op bezoek bij gerenommeerde wetenschappers – onder wie de inmiddels 93-jarige wis- en natuurkundige Freeman Dyson – begrijpt dat dit verhaal zo niet klopt. ,,Die klimaathysterie blijkt vooral een hype van politici en lobbyisten,” zegt Poels. ,,Onder wetenschappers bestaat er geen echte consensus.”

Algemeen Dagblad

Deze documentaire heeft alles om een mijlpaal te zijn in het debat over klimaatverandering.

Doorbraak

Prijs: 16,00. Nederlands, Duits, Engels en Spaans ondertiteld.

 

Door |2018-08-17T14:54:58+00:0018 augustus 2018|4 Reacties

4 Comments

  1. Marcos 18 augustus 2018 om 08:00 - Antwoorden

    Keek er al een poosje naar uit en heb zojuist de eerste twee aangeschaft. Dank!

  2. Rob de Vos 19 augustus 2018 om 19:42 - Antwoorden

    Moet u zien! Oktober 2018 komt de nieuwe docu van Marijn Poels naar Nederland, over taboes. Als je een afwijkende mening hebt, of alleen maar twijfels over de gangbare mores wordt je gemeden en geboycot.

  3. Jan van Friesland 24 augustus 2018 om 11:33 - Antwoorden
  4. A.Ramaker 15 november 2018 om 14:35 - Antwoorden

    Blij met tegengas, de klimaardoctrinr neemt onrustbare vormen aan, het lijkt op religie..

Geef een reactie

Conform ons Privacybeleid maken wij gebruik van Cookies om onze website beter te laten werken. OK