Marijn Poels bij Jensen (Screenshot RTL5)

Velen zullen het optreden van Marijn Poels bij Jensen gezien hebben. Wat een verfrissend oprecht geluid!

Aan Marijns eerste film “The uncertainty has settled” hebben we hier destijds al veel aandacht besteed, en we hadden ook de Rotterdamse premiere ervan verzorgd. Goed nieuws: die film is sinds kort gratis te bekijken op Youtube met Nederlandse ondertiteling (even taal instellen rechts onderin).

Maar Martijn maakt inmiddels internationaal furore met zijn tweede film “Paradogma”, die onderzoekt hoe het kan dat meningen die niet passen in het geldige paradigma, in het publieke debat altijd systematisch en dogmatisch worden geweerd en (letterlijk) verketterd. Laat het maar aan Marijn over om een bonte rij experts te vinden die daar zinnige dingen over te zeggen hebben! En weer niet de minsten, zoals Jordan Peterson en Alexandr Dugin.

De film valt samen te vatten met de vaststelling “Why True Liberty Needs Heretics”, en is een vurig pleidooi om altijd het debat te blijven voeren met dwarsdenkers. Anders komt onze vrijheid in gevaar.
Zie HIER voor de trailer

Mocht u onze Rotterdamse voorstelling gemist hebben, dan kunt u hem binnenkort alsnog gaan bekijken:
8 januari in Noordwijk (met Q&A)
12 januari in Venlo
16 januari in Amsterdam (met Q&A)
6 februari in Roeselare (met Q&A)

Bent u ook fan van Marijn geworden? Volg hem dan op de media:
Twitter: @marijn_poels
Youtube kanaal: youtube.com/c/MarijnPoels1975
facebook:   https://www.facebook.com/PARADOGMA.FILM/
website: www.paradogma-film.com
website: www.marijnpoels.com