Waarom vertoont Greta Thunberg zo’n vreemd gedrag? Waarom doet zij zo paniekerig? Waarom vreest zij dat het einde der tijden nabij is?

In een empathische analyse over haar gedrag trachtte de Australische TV-commentator, Andrew Bolt, een antwoord te vinden op deze vragen.

Volgens hem lijdt zij aan chronische angst, die verband houdt met haar Asperger-syndroom.

Na haar laatste optreden in de VN, hoopt Bolt dat de mensen nu inzien dat zij zich niet alleen hebben laten meeslepen in collectieve hysterie, maar ook getuige zijn geweest van een schrijnend geval van kindermisbruik.

Greta is geen Messias, maar een buitengewoon depressief en angstig meisje. En erg ongelukkig! Haar ouders vertelden dat zij zo angstig was, dat ze zelfs niet naar school kon gaan gedurende twee maanden, niet kon eten en niet kon spreken gedurende lange tijd.

Door haar Asperger kan zij het grijs tussen het zwart en wit niet waarnemen. Zij wordt chronisch aangetrokken tot Apocalyptische visies en angst. Het is kindermisbruik om dat meisje naar voren te schuiven om anderen met zulke doemscenario’s te confronteren. De mensen die haar exploiteren, zouden zich moeten schamen.

Kijk en luister verder hier.

 

 

Voor nadere informatie over Greta Thunberg, zie hier. Voor informatie over de belangen die zij dient, zie hier, en de rol van haar familie, hier.