Sinds 1996 reikt SKEPP jaarlijks twee prijzen uit aan niet-leden, met name de Zesde Vijs en de Skeptische put. De Skeptische Put wordt gegeven aan diegene die zich uitzonderlijk onkritisch heeft opgesteld en de popularisering van kennis en wetenschap totaal verkeerd heeft begrepen.

Het heeft SKEPP behaagd deze prijs dit jaar uit te reiken aan Jan Jacobs, een van de vaste auteurs van Climategate.nl. Ziehier de uitnodiging.

 

 

Geachte heer Jacobs,

Jan Jacobs.

Op basis van uw artikelen over het klimaat heeft de prijzencommissie van SKEPP beslist om u de Skeptische Put 2018 toe te kennen. De prijsuitreiking heeft plaats nu woensdag 23/10 vanaf 19 u. in de lokalen van het Rode Kruis Vlaanderen, Motstraat 42, 2800 Mechelen. U bent uitgenodigd op de prijsuitreiking en u krijgt daar ook de kans om een reactie van ongeveer 10 minuten te geven, na de laudatio.

Zoals gebruikelijk worden de namen van de laureaten niet bekend gemaakt tot de avond van het evenement. De pers kan ze onder embargo krijgen tot 23/10 om 19.30 u.

Met vriendelijke groeten,

Paul De Belder

Voorzitter SKEPP vzw

SKEPP vzw

https://skepp.be

info@skepp.be

Inderdaad een ‘dieptepunt’, maar anders dan de initiatiefnemers denken.