Door klimaatalarmisten hebben we ons gericht op de verkeerde vijand. We zijn tijdig gewaarschuwd voor een tikkende tijdbom.

Auteur: Graig Kelly (Australisch parlementariër).

Vertaling: Rob Nijssen.

In oktober 2007 verscheen een peer-reviewed onderzoeksrapport in ‘Clinical Microbiology Reviews’, getiteld;  ’Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus as an Agent of Emerging and Re-emerging Infection’ met als conclusie:

Het is bekend dat coronavirussen genetische recombinatie ondergaan, wat kan leiden tot nieuwe genotypen en uitbraken. De aanwezigheid van een grote voorraad SARS-CoV-achtige virussen in vleermuizen, samen met de cultuur van het eten van exotische zoogdieren in Zuid-China, is een tijdbom. Het is zeer waarschijnlijk dat SARS en andere nieuwe virussen van dieren of uit laboratoria opnieuw opduiken, en daarom mag de dringende behoefte aan voorbereiding niet worden genegeerd.

Maar, we hadden een overvloed aan klimaatalarmisten, bureaucraten van de Verenigde Naties en fanatieke geld hongerige promotors van hernieuwbare energie, die in die wereld predikten dat ‘klimaatverandering de grootste bedreiging voor de mensheid en de wereldeconomie’ was.

En waar gingen hun paniekzaaiende profetieën over?

Verdrinkende ijsberen, ijsvrije polen, het einde van de sneeuw, eindeloze droogte, gebrek aan regen waardoor stuwmeren zich nooit meer zouden vullen, meer stormen en orkanen, mislukte oogsten, wegzinkende eilanden, enz, enz.

Van al deze voorspellingen bleek er niet één uit te komen. Maar geen probleem – ze ontkenden het bewijs en fabriceerden en manipuleerden de meetgegevens.

En dat allemaal terwijl we nu getuige zijn van de vernietiging van vele duizenden miljarden aan welvaart en het ontstaan van wereldwijde massawerkloosheid.

Wat als de klimaatalarmisten en VN-bureaucraten in plaats van de westerse cultuur te demoniseren, van China hadden geëist dat ze stopten met het eten van exotische dieren, zoals vleermuizen, waarvan bekend is dat ze SARS-CoV-achtige virussen bevatten?

Stel je voor dat de VN-bureaucraten, in plaats van het autoritaire regeringssysteem van China te prijzen, hadden opgeroepen tot meer openheid en democratie in China, en zij dus niet de uitbarsting van het Wuhan-coronavirus hadden verborgen, maar de wereld onmiddellijk hadden geïnformeerd?

En stel je voor dat klimaatalarmisten, in plaats van de ideologie van groepsdenken te promoten met hun frauduleuze ‘97% consensus’-beweringen als een methode om het debat te smoren, een wetenschappelijke benadering hadden geaccepteerd, waar alternatieve meningen serieus worden overwogen en besproken?

Misschien zouden meer artsen in China dan wel dapper genoeg zijn geweest om zich bij de weinige tegenstemmen te voegen die alarm wilden slaan over de gevaarlijke uitbraak van virussen.

En stel je eens voor als we in plaats van honderden miljarden aan schaarse middelen van de wereld te verspillen aan het subsidiëren van windturbines, zonnepanelen en grote batterijen (die de komende jaren snel het einde van hun leven zullen bereiken en begraven moeten worden op gigantische vuilstortplaatsen) het veel slimmer hadden aangepakt?

Namelijk, als slechts een fractie van dat geld was geïnvesteerd ter voorbereiding op de volgende wereldwijde pandemie, waaronder systemen voor vroegtijdige waarschuwing, voorraden ademhalingstoestellen en medicijnen, beschermende middelen en de ontwikkeling van diagnostische tests, enz.

De bureaucraten van de Verenigde Naties hadden het hopeloos mis.

Ze negeerden de tikkende tijdbom van de markten in China en de menselijke consumptie van exotische zoogdieren, zoals vleermuizen, waarvan bekend is dat ze drager kunnen zijn van gevaarlijke virussen, en gingen in plaats daarvan verder met hun klimaatwaanvoorstellingen.

Er zullen koppen moeten rollen.

Bron hier.