Prominente meteoroloog geeft toe dat het klimaatdebat over ‘gerechtigheid’ gaat bureaucraten de leiding te geven over onze energie-economie.

Shutterstock.

Auteur: Anthony Watts.

Vertaling: Martien de Wit.

De vooraanstaande klimaatactivist en meteoroloog Eric Holthaus heeft toegegeven dat activisme inzake klimaatverandering niet over klimaatwetenschap gaat, maar in werkelijkheid over ‘gerechtigheid’. De bekentenis van Holthaus is slechts de laatste in een lange reeks van wetenschappersen anderen die erkennen dat links politiek radicalisme het ware doel is van de zogenaamde klimaatcrisis.”

Dit is niet de eerste keer dat Holthaus heeft onthuld dat de sociale revolutie zijn doel is, waarbij klimaatverandering dient als een Trojaans paard voor een sociale revolutie. Holthaus beweerde eerder dat de klimaatrapporten van het IPCC noodzakelijk zijn als “rigoureuze steun om het kapitalisme systematisch te ontmantelen.”

Met een Tweet sloot Holthaus zich aan bij een lange rij klimaatalarmisten aan de linkerkant van het politieke spectrum die nu volledig toegeven dat de klimaat-‘crisis of de ‘noodsituatie’ niets met wetenschap van doen heeft.

Holthaus Twitterde:

“De klimaatcrisis gaat niet over wetenschap, maar over gerechtigheid”

Dit is niet de eerste keer dat Holthaus heeft onthuld dat de sociale revolutie zijn pleidooi stuurt, waarbij klimaatverandering dient als een Trojaans paard voor sociale revolutie. Holthaus beweerde eerder dat de klimaatrapporten van het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) van de VN het noodzakelijk maken “rigoureuze steun op te leggen om het kapitalisme systematisch te ontmantelen”.

In het universum van Holthaus is het ook ‘witte suprematie die eveneens moet worden ontmanteld onder het mom van de strijd tegen klimaatverandering.

Kate Marvel, een klimaatactiviste die ook een NASA-wetenschapper is, deed op 1 juni 2020 deze bizarre bewering:

“Klimaatrechtvaardigheid en raciale rechtvaardigheid zijn hetzelfde … we zullen nooit een klimaatramp afwenden zonder witte suprematie te ontmantelen.”

Maar wacht, er is meer!

Congreslid Alexandria Ocasio-Cortez (AOC) heeft een aantal soortgelijke uitlatingen gedaan over de echte reden achter de ‘Green New Deal‘. De stafchef van AOC erkende dat de Green New Deal niet bedoeld was om de klimaatverandering aan te pakken.

Het interessante van de Green New Deal is dat het oorspronkelijk helemaal geen klimaatzaak was”,

vertelde AOC-stafchef Saikat Chakrabarti aan de Washington Post.

Vinden jullie dit een klimaatkwestie?” Vroeg Chakrabarti retorisch. “Omdat we er echt over denken als een hoe-verander-je-de-hele-economie-ding.”

Ook gaf voormalig AOC-campagneadviseur Waleed Shahid toe dat de Green New Deal een

voorstel is om rijkdom en macht te herverdelen van de mensen bovenaan naar de mensen onderaan.”

Christiana Figueres, klimaatchef van de Verenigde Naties, verklaarde in 2012 dat ze op zoek is naar een

gecentraliseerde transformatie die het leven van iedereen op de planeet heel anders gaat maken”.

Prominente tiener-klimaatactiviste Greta Thunberg vertelde tijdens de klimaatconferentie van Madrid in 2019:

De klimaatcrisis gaat niet alleen over het milieu. Het is een crisis van mensenrechten, gerechtigheid en politieke wil. Koloniale, racistische en patriarchale systemen van onderdrukking hebben dit gecreëerd en aangewakkerd. We moeten ze allemaal ontmantelen. Onze politieke leiders kunnen hun verantwoordelijkheden niet langer ontlopen.”

Je moet je afvragen wie dat voor haar heeft geschreven, aangezien ze toen 16 jaar oud was.

Het is duidelijk dat het gehuil van de naderende planetaire ondergang en de beweringen over een ‘klimaatcrisis’ gewoon een middel zijn om politici en bureaucraten de leiding te geven over onze energie-economie. Hun agenda heeft elke schijn van wetenschap verloren en is nu niets meer dan een hulpmiddel om controle over ons leven te krijgen.

Over de auteur, Anthony Watts

Anthony Watts is een ‘senior fellow’ voor milieu en klimaat bij The Heartland Institute. Watts is sinds 1978 actief in de weerbusiness, zowel voor als achter de camera, als meteoroloog op de televisie en doet momenteel dagelijkse weersvoorspellingen op de radio. Hij heeft grafische presentatiesystemen voor de televisie gemaakt, gespecialiseerde weerinstrumenten ontwikkeld en is co-auteur van ‘peer-reviewed’ artikelen over klimaatkwesties. Hij beheert de meest bekeken website ter wereld over klimaat, de bekroonde website wattsupwiththat.com.

Bron hier.