Karel van Wolferen.

Dr. Karel van Wolferen is journalist en emeritus hoogleraar aan de UvA, de Universiteit van Amsterdam. En daarbij sinds kort, hoofdredacteur van het nieuw te verschijnen tijdschrift ‘Gezond Verstand’. In het blad zullen die onderwerpen behandeld worden, die in de traditionele media onbesproken blijven. Maar die wél hoognodig zijn om burgers te informeren over wat er werkelijk gebeurt in de wereld. Want dat veel, heel veel onbelicht blijft in de wereld, is alleen al duidelijk als je naar de staatsomroep NOS kijkt.

Zo is het fenomeen van de ‘valse-vlag-operatie’ een dimensie achter vele aanslagen, die NIET wordt belicht door de main-stream-media (MSM). Terwijl elke militair of geheime-dienst-specialist je kan vertellen dat deze manier van manipulatie van het volk, HET belangrijkste wapen is, in dienst van de politiek-sociale elite.. Kijk in dat kader eens naar ‘Operatio Gladio’, die zelfs het station van Bologna opblies, om ‘anderen’ valselijk te beschuldigen. Lees in dat kader het onvolprezen artikel dat Hugo van der Zee (HIER) schreef op deze site.

In de video hieronder is hij te gast bij mr. Sven Hulleman, om een oproep te doen voor inhoudelijke bijdragen. Daarnaast is hij op zoek naar (politieke) tekenaars, die spotprenten kunnen maken, die zaken in één krachtig beeld kunnen overbrengen en een glimlach tevoorschijn kunnen toveren. Maar er zijn ook andere talenten welkom die journalistiek willen bedrijven in het algemeen belang, voor zowel schrijfwerk als onderzoek. Dus als jij een betrokken mens bent, écht nieuwsgierig en iets kunt  bieden op dit terrein, mail dan naar info@eenoorlogreedsverloren.nl.

 

Lees verder hier.

***

Meld je aan voor een abonnement.