G7-top: van COVID-crisis naar klimaatcrisis De mondiale elites die verantwoordelijk zijn voor het ruïneren van vele levens en middelen

Afbeelding: Shutterstock.

Auteur: Jordan Schachtel (VS).

De mondiale elites die verantwoordelijk zijn voor het ruïneren van vele levens en middelen van bestaan, kwamen dit weekend samen in Engeland om plannen te maken voor de verdere vernietiging van de westerse beschaving.

Op de G7-top in Cornwall, Engeland, hebben de politici die verantwoordelijk zijn voor de vernietiging van honderden miljoenen levens, het tot hun missie gemaakt om te blijven pleiten voor beleid dat zal leiden tot veel menselijke ellende.

Het was een lawine van economische krimp, bepleit door machtsdronken, weinig-indrukwekkende, weinig-inspirerende politici, die het ene radicale agendapunt na het andere goedkeurden. Het bevestigde het vermoeden dat wat er over is van de westerse wereld stierf aan COVID-19.

De feestelijkheden in Cornwall lieten een snel aftakelende Joe Biden zien, die zich bij een koor van West-Europese progressieve globalisten voegde en beloofde om wat er nog over was van hun waardigheid, menselijkheid, veiligheid en soevereiniteit over te leveren aan ultralinkse doelen.

De Britse premier Boris Johnson, een ‘conservatieve’ politicus, die tegenwoordig vooral bekend staat om zijn niet aflatende COVID-hysterie en draconische beperkingen (het VK heeft zojuist de lockdowns verlengd tot ver in juli), beloofde elk aspect van de agenda van radicaal links over te nemen.

De Franse president Emmanuel Macron was verheugd Biden in zijn nauwelijks functionerende staat te ontmoeten, en beklemtoonde de importantie van de extreemlinkse klimaatagenda, die ook de Amerikaanse belastingbetalers in hun portemonnee zullen treffen.

De Duitse bondskanselier, Angela Merkel, was in een goed humeur, na de recente ondertekening van een door de Biden-regering goedgekeurde Nord Stream 2-pijplijnovereenkomst met Rusland, die de Amerikaanse belangen ondermijnt. Het parasiteren op de VS is weer aan de orde van de dag, zowel op economisch als op defensiegebied. En Merkel stak haar vreugde niet onder stoelen of banken. Ze heeft nu haar handen vrij om voor haar eigen verdediging te zorgen, en is vrij om zich te verzoenen met de tegenstanders van Amerika.

Men kon niet anders dan medelijden hebben met de Japanse premier Yoshihide Suga, die waarschijnlijk opmerkte dat geen van zijn collega’s er zelfs maar aan dacht om de dreiging van China voor de wereldorde serieus aan te pakken. Zeker, de leiders van de G7 deden een hoop loze uitspraken over het terugdringen van de macht van Peking, maar ze deden niet eens alsof ze geïnteresseerd waren om door te gaan met die retoriek. Hun plan om ‘China tegen te gaan’ houdt in dat ze zichzelf en hun partners dwingen om onbetrouwbare energie te gebruiken en China volledig buiten schot te houden.

De meeste leiders op de top hebben een lange staat van dienst in hun omgang met Peking en het aangaan van verdere samenwerking met het regime, dus een preventieve overgave zou niet zo’n verrassing moeten zijn.

G7-top: van COVID-crisis naar klimaatcrisis De mondiale elites die verantwoordelijk zijn voor het ruïneren van vele levens en middelen

Jordan Schachtel.

De ene leider na de andere beloofde $ 100 miljard per jaar om ontwikkelingslanden te dwingen verarmd te blijven en te vertrouwen op onbetrouwbare “schone energie” om de “klimaatcrisis” op te lossen, die zij het grootste probleem van onze tijd noemden. Natuurlijk impliceerden hun oplossingen allemaal het vergroten van de macht van de staat over zijn burgers en het omarmen van de opvattingen van griezelige, aan de VN gelieerde organisaties.

Wat betreft de ‘klimaatcrisis’ nam geen van deze CO2-uitstotende wereldleiders de moeite om te wijzen op metingen en harde bewijzen, die aantonen dat er een echte crisis op komst is. En natuurlijk impliceren hun voorgestelde oplossingen voor deze “crisis” de wereldwijde implementatie van extreem-links beleid en de verdere aantasting van de fundamentele menselijke vrijheden.

***

Bron hier.

Naschrift van de redactie

Plaatsing van ‘postings’ op Climategate.nl betekent niet noodzakelijkerwijs dat de redactie en/of de vaste kern van lezers het met de inhoud daarvan (geheel) eens hoeft te zijn. Soms betreft het invalshoeken die door de Nederlandse MSM niet worden belicht, maar toch de moeite waard zijn om kennis van te nemen.

***