Politicians Can’t Stop Climate Change – Free Online Events with Dr. Guus Berkhout and Marc Morano

Politicians Can’t Stop Climate Change – Free Online Events with Dr. Guus Berkhout and Marc Morano Climate Science

Save The Dates

Friends of Science 18th Annual Event will be a FREE Two-Part Online Series

Politicians Can’t $top Climate Change

Dr. Guus Berkhout, President of CLINTEL – October 2, 2021

Marc Morano, Author and Activist – October 6, 2021

We are pleased to announce our annual climate science presentations featuring two excellent speakers.

Each event will feature a live introduction by host, Michelle Stirling of Friends of Science Society, followed by a playback of the pre-recorded video of our speaker presentation, and then the viewing audience can join in the live Q & A with the guest speaker, moderated by our host.

If you are unable to join in to watch the event live on our YouTube channel, it will be recorded and posted to our YouTube channel.

We are pleased to announce our annual climate science presentations featuring two excellent speakers.

Each event will feature a live introduction by host, Michelle Stirling of Friends of Science Society, followed by a playback of the pre-recorded video of our speaker presentation, and then the viewing audience can join in the live Q & A with the guest speaker, moderated by our host.

If you are unable to join in to watch the event live on our YouTube channel, it will be recorded and posted to our YouTube channel.

Climate Science: Let the Data Speak

Prof. Dr. Ir. A.J. (Guus) Berhkout is the President and co-founder of CLINTEL, the climate intelligence organization of more than 900 scientists and scholars from around the world, who report that there is no climate emergency. Dr. Berkhout has been a science and technology innovator all his life and is the author of several hundred scientific papers. Dr. Berkhout is a member of the Royal Netherlands Academy of Arts and Sciences (KNAW), the Netherlands Academy of Engineering (AcTI), and honorary member of the Society of Exploration Geophysicists and the European Association of Geoscientists and Engineers. In 2008, he was honored with Royal Decoration “Officier in de Orde van Oranje Nassau.” See full bio here.

Professor Guus Berkhout tells us that we should stop relying on immature climate models and better listen to what real measurements have to tell us: “LET THE DATA SPEAK”. He starts his presentation with a big picture of the Earth’s climate system and makes us aware that we have heated debates on tiny details, while we do not yet agree on the big picture. Moreover, he points out that Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC)’s conclusions are based on dubious evidence and assumptions.

In the second part of the talk Prof. Berkhout makes clear that the famous Global Warming Curve is the result of a double averaging process (‘double folding’). He makes clear that this folding process kills all causality information in the climate data. It may account for the very poor scientific progress we have seen in the past forty years. He introduces the concept of CLIMATE IMAGING and explains why images should be unfolded and multi-scale, and why images should consist of observations along circles of longitude (’North-South images’) and circles of latitude (‘East-West images’).

In the final part of the talk, he unfolds his plans to establish an international Laboratory for Climate Imaging (LCI Int). This international imaging laboratory will function as the counter part of IPCC’ s intergovernmental modelling organization. He sincerely hopes that the climate imaging laboratory will be the source of a new inspiring era in climate science.

Our second event will be on October 6, 2021 at 7:00 pm MDT.

Live Stream Link: https://youtu.be/m8fS2DTs2Y4

Marc Morano – Author

Green New Deal: The Great Regret

Marc Morano, publisher of CFACT’s Climate Depot and the Author of new book Green Fraud: Why the Green New Deal is Even Worse Than You Think. Marc also served senior staff on the US Senate Environmental & Public Works Committee and authored the 2019 book, “The Politically Incorrect Guide to Climate Change” and the films “Climate Hustle” and “Climate Hustle 2”.

Marc Morano will lay out his new book,  Green Fraud: Why the Green New Deal is even worse than you think. ”  Defund the police to fight climate change? Ban meat? Eat insects? Ban automobiles? Morano will lay out the threats faced by The Green New Deal.

Morano will lay out the COVID-Climate connection and how the progressives are using COVID-19 lockdowns as the precedent for coming climate lockdowns. Marc Morano will explain how this may be the left’s ticket to a Great Reset in America. Are you ready for daily “climate change” death tolls? Morano will explain how activists want to add climate change as a cause-of-death to death certificates.

If you really care about the environment, government policy would be the opposite of what the UN and the Green New Deal proposes. Marc will show how free markets, economic prosperity, technological revolution, and wealth result in the cleanest environments.

Click HERE for more information!

***

Van de redactie

Ik heb de reacties van Thomas P verwijderd. Ik heb hem ondershands per e-mail verzocht of hij zich als nieuwkomer even wilde voorstellen. Maar het e-mailadres dat hij had opgegeven bleek niet te bestaan. Dus … ban.

Door |1 oktober 2021|16 Reacties

Deel deze pagina!

16 reacties

 1. Adriaan 1 okt 2021 om 15:21- Antwoorden

  Geen reacties hier?

  2
  0
  • Henry Pool 1 okt 2021 om 22:13- Antwoorden

   Adriaan

   We gaan slapen. Morgen gaan we verder. Hebben jullie tenminste een beetje gelachen over mijn laatste reactie op de vorige draad?

   0
   0
 2. Kees le Pair 1 okt 2021 om 15:22- Antwoorden

  Tijd om tegen overheid en CO2-jagers te roepen: NIET DE RUSSEN, NIET DE MARKT MAAR GIJ!

  Wat we nu met elektriciteit, vervolgens energie in het algemeen en straks met brood, melk, vlees en kleding zien gebeuren. Komt allemaal door het geklungel met de energievoorziening.
  Om hier voor te waarschuwen, sloegen we het NIEUW KLIMAATALARM, werd Climategate opgericht en CLINTEL. Een koude winter is niets anders dan het begin van een lange weg neerwaarts.

  15
  1
  • Adriaan 1 okt 2021 om 16:00- Antwoorden

   Kees,
   Laten we vooral hopen op een hete herfst en een zachte winter.

   Hoop doet leven,
   Angst doet sterven.

   7
   0
  • Wjs 1 okt 2021 om 18:39- Antwoorden

   Hopend op een lange strenge winter om de tekortkomingen die er nu al zijn direct aan het licht te laten komen.
   Dus veel wind, ”s nachts -20°C of lager en vooral langdurende zodat gas op raakt en de warmtepompen het niet meer bij kunnen houden. Het zal voor sommigen niet fijn zijn maar dat is gewoon het gevolg van al het gepruts.

   10
   1
 3. Theo 1 okt 2021 om 16:30- Antwoorden

  Het is allemaal goed en aardig dat de club Clintel dit doet, goed en aardig die YouTube filmpjes, maar meestal alleen bekeken door mensen die er mee bezig zijn.

  Zo iets zou op de televisie moeten komen, uitzendingen voor breed publiek, maar geen omroep die dit aandurft, niemand van hun durven uit de uit de rij te springen, alles moet zo als het hen wordt opgedragen.

  De burger mag niet zelf een oordeel vormen tussen voor en tegen, er is immers een klimaat crisis.
  Als de burger maar steeds de zelfde klimaat onzin voorgeschoteld krijgt geloof je er vanzelf in, immers iedereen zegt het, en dan zal het zo ook wel zijn.

  Zo kun je zien hoe een dictatuur en vooral censuur zijn werk doet, niemand mag wat anders denken.

  Daarom is YouTube een veel te klein middel om de gewone burger te berijken, de burger die verder niets weet van al dit gebeuren zal het niet zien.

  YouTube is natuurlijk beter dan niets, maar niet genoeg, je moet zoektermen gebruiken, heel wat anders dan een vooraankondiging op tv.

  Het is ook om te verrekken dat geen ander geluid geduld word en de mensen geen vrije keuze mogen en kunnen hebben.
  Er zijn al kranten die alleen nog maar over een klimaat crisis spreken en niet meer over opwarming, waarom?, omdat de berichtgeving in moet slaan als een bom.

  19
  1
 4. Wjs 1 okt 2021 om 18:43- Antwoorden

  Wanneer Guus Berkhout of iemand anders die het goed kan vertellen eens in een popiejopie talkshow of Nieuwsuur oid kan komen om aandacht te krijgen die het verdient. Dat zal echter wel heel lastig worden maar dan kan er tenminste een echte discussie die breed gevoerd wordt op gang komen.

  10
  0
 5. Voorbijganger 1 okt 2021 om 19:15- Antwoorden

  Niet even de tijden in CET geven is ook niet erg uitnodigend voor de bezoekers hier…

  0
  4
 6. Willem 2 okt 2021 om 03:07- Antwoorden

  Dag mooi forum.
  Super wat jullie allemaal doen.
  En wat een productiviteit. Geweldig

  Ik vind het jammer dat de in de disscussie altijd het het eerste bericht boven aan staat. Het laatste bericht zou wat mij betreft beter zijn. Nu wordt iets direct gekleurd door de eerste mening. Jammer soms. En geen recht aan de inhoud van het artikel.

  Misschien hebben jullie hier hele goede reden voor. Maar zou het ook een overweging zijn om de laatste reactie boven aan te plaatsen.

  Succes. En ik blijf het met veel interesse volgen.

  Willem Dekker

  3
  1
  • Theo 2 okt 2021 om 08:07- Antwoorden

   Nou Willem,

   Dan sta eens op tijd op en kijk tijdens het ontbijt op je tablet of telefoon wat het artikel van de dag is,

   Schrijf je pleidooi en je staat bovenaan al je dat zo belangrijk vindt, je hebt dat zelf in de hand.

   2
   0
 7. Peter van Beurden 2 okt 2021 om 11:44- Antwoorden

  Willem
  Wil je alleen de koppen of de gedachtegang. Lees je je boeken ook van achter naar voor?

  1
  2

Geef een reactie