Van een onzer correspondenten.

De Delftse Jhr. ir. Egbert de Beyer die zijn ingenieursdiploma terug zou sturen naar de Rector van de TU Delft heeft zijn bul verscheurd en in de kachel geworpen naar aanleiding van de toekenning van het eredoctoraat aan Frans Timmermans door TUD.

Terugsturen doet hij niet omdat hij het ‘de postzegel niet waard vindt’.

De Beyer in de camera: ‘Je had de brutaliteit om mij niet te antwoorden op mijn brieven. Toch heb je het gewaagd om Timmermans te eren, hoewel ik je daar voor gewaarschuwd heb. Jij weet ook dat CO2 geen invloed heeft op het klimaat. En denk er aan dat je mij uit de lijst schrapt van afgestudeerden van de universiteit. Maar dat kun je niet meer zo noemen ….’

Voor de brieven zie hier, hier en hier.

***

Petitie hier.

Reportage demonstratie bij TU Delft tegen verlening eredoctoraat Frans Timmermans

Zie AD hier en Regio 15 met veel beeldmateriaal hier.