Auteur: Drieu Godefridi (België).

Na het vernietigen van de Europese energieonafhankelijkheid, richten milieuactivisten zich nu op hun volgende doel: de vernietiging van uw supermarkt.

Dit is het programma van Farm to Fork (FTF) van de Europese Commissie, onder leiding van commissaris Frans Timmermans.

In werkelijkheid neemt het FTF-programma precies het tegenovergestelde van wat in de jaren zestig in India de Groene Revolutie werd genoemd.

Door de zaden te verbeteren, door de toepassing van slimme meststoffen en selectieve pesticiden, hebben de Indiërs hun landbouwproductie verhoogd. Daarbij heeft India honderden miljoenen kinderen, vrouwen en mannen van de hongerdood gered.

De waarheid is dat de Groene Revolutie de geschiedenis van India heeft verdeeld: hongersnood daarvoor, geen hongersnood daarna. Niet de minste. Dwaas genoeg lijken de Indiërs de afwezigheid van hongersnood te verkiezen boven het schouwspel van kinderen die – letterlijk – met open mond op straat sterven.

Volgens een Amerikaanse studie zullen, als de wereld het FTF-programma zou overnemen, niet minder dan 185 miljoen van onze medemensen in voedselonzekerheid worden gejaagd door het nieuwe milieufanatisme. Met die vork zou alles van je bord worden geveegd door de milieufanaten omdat dat niet in overeenstemming is met hun dodelijke impulsen.

Drieu Godefridi.

De ultieme onthuller van fanatisme zijn crisissituaties – echte crises, niet die van de grond af door gekke ideologen zijn verzonnen. Oekraïne met zijn vruchtbare land blijft een van de belangrijkste graanschuren, niet alleen in Europa, maar in de wereld. Zo produceert Oekraïne niet minder dan 20% van de tarwe die in de Europese Unie wordt geconsumeerd, en 13% van de oliezaden (onder andere). Het is te vroeg om te bepalen welk deel van deze productie zal worden vernietigd door de Russische invasie.

Wat aan de andere kant zeker is, is dat de combinatie van Farm to Fork en de oorlog in Oekraïne rampzalig gevolgen zal hebben, als er niets wordt gedaan om het criminele beleid van het Europese Gosplan te stoppen. Dan zal Europa opnieuw worden geconfronteerd met een zwarte bladzijde uit haar geschiedenis van een periode waarvan we dachten dat deze voorgoed voorbij was: honger.

***

Bron hier.