Dit gebeurt er wanneer klimaatactivistische voorlichters zonder inhoudelijke kennis van zaken een belangrijke vinger in de pap krijgen.

De VN verklaart: ‘De wetenschap staat aan onze kant’ en ‘de wereld zou het moeten weten’, dus ‘we zijn een partnerschap aangegaan met Google’ om ervoor te zorgen dat alleen de officiële VN-klimaatvisie verschijnt.’

Auteur: Marc Morano (VS).

De Verenigde Naties hebben verklaard dat “de wetenschap aan hun kant staat’ en dat ze de zoekresultaten van Google hebben aangepast om elke klimaatvisie die afwijkt van de VN-claims te censureren.

Melissa Fleming, de ondersecretaris van de VN voor wereldwijde communicatie, zei tijdens een evenement van het World Economic Forum:

“We zijn een samenwerking aangegaan met Google. Als u bijvoorbeeld ‘klimaatverandering’ Google, krijgt u bovenaan uw zoekopdracht allerlei VN-informatie … We waren geschokt toen we zagen dat we, toen we ‘klimaatverandering’ googelden, ongelooflijk veel desinformatie helemaal bovenaan aantroffen … De wetenschap staat aan onze kant en we vinden dat de wereld dat zou moeten weten, en de platforms zelf ook. Maar nogmaals, het is een geweldige uitdaging waar ik denk dat alle sectoren van de samenleving heel actief moeten zijn.” (Volledig transcript hier).

De VN voegt zich nu bij Anthony ‘I am The Science‘ Fauci in het claimen van eigendom van de wetenschap. Wereldwijde organisaties en bureaucraten die autoritaire ‘oplossingen’ aandringen, moeten ‘de wetenschap bezitten; omdat ze ons willen bezitten.”

Melissa Fleming, de ondersecretaris voor Global Communications bij de Verenigde Naties, maakte de opmerkingen tijdens een World Economic Forum ‘Tackling Disinformation‘-evenement op 29 september 2022 met de titel ‘Sustainable Development Impact Meetings 2022‘.

Marc Morano.

Zoals ik in mijn boek The Great Reset schreef,

“zijn de volksgezondheidsbureaucratie en de ‘klimaatgemeenschap’ politieke lobbyorganisaties geworden, en ze gebruiken ‘The Science‘ om hun voorkeursbeleid te ondersteunen – beleid dat aansluit bij de ‘Great Reset’ en de macht van de overheid versterkt.”

***

Bron hier.

***