Door Clintel.

Ons rapport The Frozen Climate Views of the IPCC is nu een paar weken uit en de mainstream media (MSM) zwijgen erover als het graf.

Zoals wij eerder opmerkten is dat niet onverwacht. Bij alle controversiële onderwerpen (of het nu klimaat, stikstof of corona is) domineert één narratief de MSM en zijn andere geluiden taboe.

Die tendens wordt alleen maar sterker. Er is (helaas) ook wetgeving onderweg in vrijwel de volledige westerse wereld die censuur zal bevorderen.

We zullen dus geduldig moeten zijn en de boodschap van het rapport (dat er ernstige fouten staan in het IPCC-rapport) rustig blijven uitdragen. IPCC-rapporten bevatten ook uitermate taaie materie waar journalisten (en politici) sowieso niet dol op zijn.

Het rapport is overigens inmiddels verkrijgbaar als e-book bij Amazon, Kobo, Barnes & Noble (dat was het tenminste, maar lijkt nu weg) en ons ‘eigen’ Bol.com. De paperback-versie is onderweg en hopelijk binnen enkele weken ook beschikbaar.

Marcel Crok.

Marcel Crok heeft inmiddels voor het Irish Climate Science Forum een online lezing over het rapport gegeven in het Engels.  Op 14 juni (vanaf 19 uur, Schiphol-Rijk) volgt er een lezing bij Café Weltschmertz die nog wat toegankelijker is voor een breed publiek. Marcel zal eerst rustig uitleggen wat het IPCC is, hoe rapporten tot stand komen om vervolgens bij de inhoud van het Clintel-rapport terecht te komen. We hopen jullie op 14 juni in grote getale te mogen begroeten. Een ticket kopen à €10,00 kan hier.

Vrienden van Clintel zijn gratis en hebben separaat een uitnodiging ontvangen.

***