Henk Bleker is wat mij betreft een engel omdat hij het niet nodig heeft kwaad te spreken over zijn vijanden. Dan moet je een heel goed mens zijn. Hoe Geert Wilders’ hatelijke opmerking aan zijn adres tijdens de verkiezingsstrijd hem onberoerd liet en hoe hij niet ophield de bruggen te bouwen naar het huidige sterk vernieuwende en dus progressieve kabinet is van een ongekende klasse.

Misschien ben ik een minder goed mens omdat ik het wel nodig heb om van tijd tot tijd te benadrukken dat het rijtje mensen Jaqcueline Cramer, Cees Veerman, Pier Vellinga, Phil Jones, Michael Man, James Hansen, Al Gore, Joe Romm, Rahmstorf als intelligentsia het absolute kwaad belichamen. Het absolute kwaad! De duivel! Het donkerste donker. Deze mensen zijn fouter dan fout. Geen tribunaal kan erbij komen. Daarom roep ik er ook niet toe op. Laat deze mensen. En geprezen is een Henk Bleker die het niet nodig heeft de mensen te veel eer te gunnen ze die kwalificaties te gunnen. Knuffel ze dood Henkie!