Boy oh boy. Nu zijn de poppen echt aan het dansen. Lees Marcel Crok. Lees Rypke. Lees de Tweet van Richard Tol hierboven. En zo is het! Want als je dit vlijmscherpe artikel en deze reactie leest, dan weet je dat Peter Gleick of een handlanger ook zelf die memo heeft vervalst. En dat gaat uitkomen! En verkneukel je dan nog eens over die boze brief van The Team aan Heartland (met cartoon van Josh op WUWT). En lees Judith Curry over de integriteit van Gleick. En mail allemaal naar m.vancalmthout@volkskrant.nl en zeg hem dat hij moet rectificeren.

En wat schrijft de alarmist David Appell over fakegate:

Peter Gleick admits to illicitedly obtaining the Heartland documents…. and sets environmental activism back 10 years (at least).

Laat me eens even rekenen: het alarmisme is goed en wel begonnen met Rachel Carson’s boek Silent Spring uit 1962. Het is nu 2012. Dan zouden we nu weer in 2002 zitten en hebben we nog 4 gates te gaan tot pre-alarmistische en pre-milieu-activistische tijden. Wel even Martijn van Dam van Diederikje Samsom laten winnen! Anders zijn we hier in Nederland weer verder van huis. Maar ach… Duitsland heeft met Joachim Glauck nu een sceptische president en de GOP-kanshebber Santorum heeft net terecht verklaard dat de Democrats “anti-science” zijn.

Hieronder nog de Fakegate cartoon van Josh…

En dat was nog voor de coming-out van Peter Gleick!

De cartoon staat in: http://wattsupwiththat.com/2012/02/18/joshs-open-letter/ waarin je ook de tekst van de brief van The Team aan Heartland ziet staan! Een giller!