Met ‘de toon’van dit stukje zal het alvast niet meer goed komen, het heeft slecht 1 doel van zuiver therapeutische aard: even een stukje woede ventileren, het enige grondrecht dat de Hollandse koe nog gegund is, tot de censuur in zal grijpen en mij van mijn stem berooft.

Voor ik los ga: ‘duurzame energie’ bestaat niet, net als Sinterklaas. Tenzij via een expeditie in de binnenlanden van Spanje toch de woning van Sinterklaas wordt gevonden, de expeditiegangers hem met zomermijter aantreffen, al weer pakjes inkopend voor de volgende ronde van 5 december. Terwijl zijn trouwe schimmel hippische oefeningen krijgt van pieterbazen om de daken weer te kunnen bestijgen. Dan zal ik erkennen: duurzame energie, het zou ook best eens kunnen bestaan. Of wanneer een veilige thoriumreactor wordt gebouwd, een kernfusie-installatie. Maar niet bij War of the Worlds-ventilatoren die louter dienen om de genitale beharing van Greenpeace-donateurs te kietelen.

Een Skatebaan aanleggen op Mars is ook innovatie
Eenvoudige boerenlogica gebiedt mij een realistischer conclusie te trekken: Ook een windmolen moet je iedere 10-15 jaar vervangen. Wat is daar ‘duurzaam’aan? Op zee voor de kust van Egmond was na 3 jaar al een kwart van de turbines aan vervanging toe. Iedere turbine vraagt staal,een ton rare earth metals, een betonnen driepoot in zee van 80.000 ton. En wat nou innovatie?

Het fenomeen windmolen is eeuwenoud. Alleen was nog niemand tot voor kort zo stom ze ook in zee te bouwen, waar de elementen hun eindigheid met een x-factor versnellen. De innovatie zal vooral zitten in reparatie, je hoeft gelukkig niet ‘deskundig’te zijn om dat direct te zien. Boerenlogica is ruim voldoende, dump die zelfverklaarde deskundigen op een eiland in de Noordzee. Ik begrijp ook best dat het aanleggen van een skateboardbaan op Mars met satellietverbinding voor x triljard euro reuze veel innovatie zou teweegbrengen. Maar zie er niet beslist het nut van in als eenvoudig boerenburger. In ons dorp zitten kindjes al jaren in een verouderde school, er is ‘geen geld’voor een nieuwe..

Duurzaamheid is dus?
De innovatie zit ‘m dus ook in moreel politieke zin: hoe kan ik de meest kromme harde leugen toch recht praten en daarmee wegkomen. Duurzaamheid is een eufemisme voor met ideologische blindheid en intellectuele corruptie je verstand op nul zetten, louter voor een warm gevoel over jezelf terwijl de rest je volkomen koud laat: een uiting van menselijke zwakheid die zichzelf verbloemt. Het groepsgewijs verbloemen van/niet willen toegeven van fouten leidt meestal tot het grootste kwaad, zo spreekt uw dominee Ds Zaligmaker, en nu voelt u de blogtemperatuur al oplopen.

Dus gaan we nu echt los, het stukje zit na de knip van de blog om tere kinderzielen te sparen.

De Woede der machtelozen
Verdreven naar de krochten van internet, als verzetshaarden van de meest oprecht doorleefde volkswoede, beginnen wij een haatcampagne tegen Wiebe Draijer (SER) en zijn Greenpeace, hier beter bekend als Groene Pies, een verzameling van het laagste linkse uitschot in een Randstedelijke notendop, één van de architecten van het SER-akkoord, die miljarden naar zee willen dragen in de strijd tegen hete lucht/’De’klimaatverandering. Hun democratische legitimiteit past in één Prius, hun morele waarde in één lepton of muon.

De Wiebe Draijer haatweken helpen u Hollandse melkkoeien stoom afblazen. Zij hebben een therapeutisch doel voor het broekriemtrekkende deel van het Nederlandse volk, dat enkel haar woede heeft in lobbycratie NL en een uitlaatklep als deze om die te ventileren. Terwijl handen aan bedden worden ‘wegbezuinigd’in als ‘bezuinigingen’door het NOS-staatsjournaal verkochte lastenverzwaring, met fiat van de Vijanden van Vrijheid en Democratie (VVD),geven deze lieden miljarden weg aan zaken waar niemand om vroeg. Waardoor ze juist een vorm van ‘bestuurlijke daadkracht en visie’heten.

Daarmee heeft Wiebe Draijer zich verlaagd tot het laagste uitschot op wie uw diepste haatgevoelens gebotvierd mogen worden tot in de krochten van de meest verzwavelde uithoeken van de hel. Wiebe Draijer de moderne evenknie van Mammon, een mengsel van Mengele en Paul Rosenmoller, en andere uitzuigers uit het oldboys-baantjesjagerscircuit die ons voor 1850 euro per dag de Haren uit het hoofd trekken.

Wiebe Draijer mishandelt bejaarden
Want laat ik u het volgende voorbeeld geven uit intieme sfeer, en verzamelt u voorbeelden uit uw eigen omgeving waar door ‘bezuiniging’menselijkheid en gemeenschap wordt ge-elimineerd, zodat wij de ‘strijd tegen hete lucht’kunnen bekostigen. Dan kunnen de Wiebe Draijer SER Akkoord-woedeweken gevolg krijgen.

Daar komt ie: Een bejaarde vrouw persoon werd ziek en hulpbehoevend. Zij wil zelfstandig blijven, maar heeft thuiszorg nodig. Dat wordt gegeven door betrokken werkende thuiszorgdames die in de kleine uurtjes komen opdraven, en familieleden waar maar kan. Nu vertelde de thuiszorgwerker, die mijn familielid verzorgt dat ook die thuiszorg weg zal vallen in 2015. Bezuinigingen. Zij- een menslievende en vakbekwame vrouw- kan er niet bij. Niemand. Maar het gebeurt wel. Waardoor het familielid, liggend in haar bloed en open wond had moeten bezwijken.

Waarop Wiebe Draijer als Koning David sprak: ‘zowaar ik leef, deze man die dit doet, die is een kind des doods’. En Nathan de profeet sprak: deze man Wiebe Draijer, dat bent u!

(wie de Bijbel niet kent, is gewoon dom, die kent het fundament van de Nederlandse taal en Westerse cultuur niet: tip David en Batsheba, stuurt Uriah haar man naar het front om haar te neuken en van hem af te zijn)

Dit alles is te danken aan Wiebe Draijer-mentaliteit, oftewel foute uitgavenprioriteit.
Het miljarden afdragen aan ‘De Strijd tegen Klimaatverandering’ (in dit geval; Van Oord, Bam en andere bedrijven met staatssteun overeind houden) die niet naar zaken toe kunnen die wel belangrijk zijn, vormen een regelrechte misdaad richting menselijkheid. Zoals via uitkleding van zorg voor hulpbehoevende mensen, die in de mentaliteit van het ecofascisme minder belangrijk zijn dan deeltjes CO2 in de atmosfeer, terwijl China per week een kolencentrale bijbouwt.

Ergo: Wiebe Draijer en Greenpeace mishandelen bejaarden, in hun ‘wir haben es nicht gewusst’-mentaliteit draaien zij de rug naar de menselijkheid voor hun groen-utopische waanidee, zij zíjn onmenselijk want ze kunnen het weten maar willen het niet. Wanneer je een paar denkstappen wilt overslaan, én weet dat iedere euro één keer kan worden uitgegeven hoewel hij in zijn weg door vele handen gaat, moet je in deel 1 van de Wiebe Draijer-haatweken wel concluderen: wat een laaghartige, minderwaardige en moraalloze liederlijke wezens. Bekeert u!

Zo, dat lucht enorm op, ik kan het iedereen aanraden.
Begin ook een blog! Het is heilzaam, therapeutisch en gerechtvaardigde woede is gezond. Het is het enige middel dat u ter beschikking staat. Meer dan onze woede ventileren kunnen wij niet in nepdemocratie Nederland, aan de zijlijn kijken wij machteloos toe terwijl groene utopisten ons land de afgrond in trekken. En wat is het alternatief?

Als je PVV zou stemmen krijg je Dion Grauss kado, de heer in de hemel beware ons, en verder heeft het Democratisch Theatergezelschap Tweede Kamer toch geen inspraak omdat de meeste orders uit Brussel komen of door de ambtenarij in de lucht gehouden NGOs en het lobbycircuit. Wanneer je VVD stemt komt met een doffe plof op het pluche uit het PvdA-baantjescircuit Sharon Dijksma uit de lucht vallen. Als de dikste versie van de Wehkamp op je deurmat, geadresseerd aan de vorige bewoonster.

Het blijft dus: Wij hebben evenveel inspraak in dit geheel als slaven onder een farao, waardoor steeds minder mensen ook nog krant willen lezen omdat dit toch maar afstompt. Alleen kleden we dat in Nederland wat bedekter in. En ja, je kunt heel rustig allerlei argumenten aanvoeren, dat deed ik gisteren, maar bij een ideologisch verblinde zelfopgeworpen elite zijn argumenten als roos op de schoudervulling. Afschudden en doorleuteren.

Dus Wiebe Draaikont, wanneer je met je vrinden van Groene Pies nu juridische stappen overweegt om mij het zwijgen op te leggen. Gun mij tenminste mijn uitlaatkleppie, en denk: hij kan ons toch niets maken hohohohohoho. Want dat is ook zo.