Onze jongste telg in het Climategate.nl gezin: Hans Labohm!

Onze jongste telg in het Climategate.nl gezin: Hans Labohm!

Uw blogger kwam pas in 2006 uit de kast als klimaatrelativist in de Bjorn Lomborg-traditie (zoveel mogelijk goed doen per euro). Maar de aimabele VVD’er Hans Labohm, die was het al met Simon Rozendaal en Dick Thoenes in de jaren ’90 vorige eeuw, toen de aarde nog significant opwarmde.

Zij schreven ‘Manmade Global Warming, Unravelling a Dogma’.

We hebben nu het genoegen te mogen aankondigen, dat deze aartsvader van het klimaatrelativisme in Nederland naar Climategate.nl verhuist, en hier zijn klimaatstukjes zal publiceren. Bij ons was klimaat al jaren een ondergeschoven kindje. Gewoon om de doodeenvoudige reden dat die paar tiende graden van opwarming bij mij geen hevige opwinding veroorzaken, danwel interesse of enige lust tot schrijven.

Labohm huisde voorheen bij de Dagelijkse Standaard, die inmiddels beter de Hatelijke Standaard kan heten. Die ontplofte beeldbibliotheek waar men reageert op rode nieuwslapjes. Bij de Hatelijke Standaard heeft men ook die ambitie opgevat dat je moet aanhaken bij mensen die niet lezen willen, dat zou dan meer ‘lezers’ geven. Kun je mensen die niet of zo weinig mogelijk willen lezen nog wel lezers noemen? Klikkers misschien. Kwakende klikkers die hun kwakje komen doen onder een rood nieuwslapje.

Dat zoiets dan ook nog mag stemmen…Of het nu de linkse of de rechtse horden zijn die in opstand komen, dat doet er dan niet zoveel meer toe.

Uiteindelijk kun je zelfs streven naar een lege pagina of bij ieder bericht volstaan met 1 kreet. Ooewaahhhhhhhh, bijvoorbeeld: hoeveel lezers zou dat opleveren? Of gewoon ieder bericht volstaan met

Neeeuuuhh!!!

Het Neanderthals Dagblad, bestaat dat al? Bij proefabonnement een vuistbijl cadeau!

 

Joden, boeren, homo's, kwakende kikkers maken elkaar voor van alles uit

Joden, boeren, homo’s, kwakende kikkers maken elkaar voor van alles uit

In zo’n cultuur kan de altijd doorwrochte Hans Labohm niet aarden natuurlijk. Bij ons mag hij lang van stof zijn naar eigen inzicht. Wij onderschatten onze lezer niet, soms tegen beter weten in, kwaliteit gaat boven kwantiteit. Want er is al zoveel dat niet de moeite waard is, dus mag u best een beetje moeite doen. Wanneer u dat op waarde kunt schatten.

En dus, ik wil bij een eindeloze verhandeling over forcingszzzzzz, aerosolen, honderdsten van graden sinds 1998, ocean heat contentzzzzzzzz en total solar irradiancezzzzzzzz toch minstens 3 neigingen tot gapen kunnen onderdrukken.

Om dan opgelucht dat het artikel uit is blij te constateren, dat klimaat bij ons op Climategate.nl weer een factor is geworden. Welkom Hans!