Van Patrick Moore.

Ik ben op de hoogte gebracht door LinkedIn dat ze hebben vastgesteld dat een post van mij “in strijd is met hun professionele gemeenschapsnormen”. Ze hebben me niet verteld welke post ze hebben verboden of welke van hun “Professional Communities Standards” ik heb geschonden.
Ze hebben gedreigd met verdere censuur als ik het opnieuw doe, terwijl ze me niet precies vertellen wat ik deed dat ze niet leuk vonden.
Ze hebben mijn bericht verbannen zodat alleen ik het kan lezen. Daarom kan ik niet bepalen welke van mijn berichten censuur waard is bevonden door een stel nerds die denken dat ze experts in de waarheid zijn.
Ze hebben niet de specifieke punten of uitspraken geïdentificeerd die ze, in hun verwaande wijsheid, beschouwden als “schendingen” van hun kostbare “normen”. Ik eis om precies te weten wat ik schreef dat het verdiende om gecensureerd te worden en precies onder welke “standaard” het valt.
Ondersteun alstublieft mijn recht om mijn eerlijke mening te uiten en mijn recht om specifieke punten die ik heb gemaakt te verdedigen in plaats van bedreigd te worden door mensen die ik niet ken, die zeggen dat ik iets tegen hun normen heb gedaan “zonder me precies te vertellen waar ze het niet mee eens zijn.
Wat een rotmanier om een ​​“professionele” website te runnen”.
***