Een heugelijke dag voor de duizenden wetenschappers die zich middels de online petitie petitionproject.org van meet af aan hebben verzet tegen de waanzin van het Kyotoprotocol. Vanochtend beginnen we onze dag met deze reactie van R. de Haan:

Remember this Historic Date
It’s DEAD.

Breaking: JAPAN REFUSES TO EXTEND KYOTO TREATY AT CANCUN
http://wattsupwiththat.com/2010/12/02/breaking-japan-refuses-to-extend-kyoto-treaty-at-cancun/

SENATORS PETITION SECRETARY OF STATE TO FREEZE CLIMATE BAILOUT MONEY
http://wattsupwiththat.com/2010/12/02/senators-petition-secstate-to-freeze-climate-bailout-money/

Surf NU meteen verder naar The Guardian waar je in een video statements ziet van de hoogste Japanse klimaatonderhandelaar, een hippe maar zeer verbolgen (=niet cool) vertegenwoordiger van Friends of the Earth Japan en Christina Figueres de voorvrouw van het UNFCCC. De link naar de video krijgt het danteske bijschrift: He that enter here abandon hope! En vergeet vooral ook niet het US Sentate bericht te lezen. Dat hakt er minstens zo hard in.