De net als de VN in New York gevestigde Environmental Protection Agency (EPA) is het laatste Amerikaanse politieke instrument waarvan enige kostbare CO2-maatregel te vrezen is. Hierboven zien we een EPA Deputy Administrator Mathy Stanislaus hakkelend aan het woord tegenover congressman Rep. Cory Gardner (R – Colorado). Is er nu wel of niet naar de werkgelegenheidseffecten gekeken bij de door EPA voorgestelde CO2-maatregelenen? Met dank aan WUWT.

Ondertussen staat ons aller dagelijkse klimaatroddelkrant Climatedepot.com momenteel vol met EPA nieuwtjes:

Knut
Vanwege de democratische blokkade in de senaat is het de Republikeinen nu dus nog niet gelukt om de CO2-macht van de EPA te breken. Leuk in dit verband is Tom Nelsons linkdump over de toenemende jacht op ijsberen in verband met stijgende vraag naar ijsbeerpels: “Hoe kan het dat we 45 triljoen moeten uitgeven en moeten bibberen in het donker om de ijsberen te redden, terwijl het nog steeds legaal is die dieren te schieten en hun huiden te verkopen?”