fgsdfhssdf

Joshua Livestro en Annabel Nanninga over Jalta in Businessclass , zie v.a. minuut 37

Fantastisch initiatief van Joshua Livestro
Na het oprichten en uitbouwen van het zeer geslaagde liberale De Dagelijkse Standaard heeft Joshua een nieuw project opgezet met een aanmerkelijk hogere ambitie: een aanval op de linkse pers, met een blog waar alle grote namen hun medewerking hebben toegezegd:

* Frits Bolkestein
* Leon de Winter
* Thierry Baudet
* Sylvester Eijffinger
* Pieter Omtzigt
* Derk Jan Eppink
* Nausicaa Marbe
* Hafid Bouazza
* Jonathan van het Reve
* Stan Veuger
* Dirk Jan van Baar
* Diederik Smit
* Bart Jan Spruyt
* Dieuwertje Kuijpers

Als Jalta succesvol is, wordt ook overwogen om TV te gaan maken. Eindelijk een gezond-verstand geluid in de media!

Op DDS werd vandaag onderstaande oproep geplaatst die we van harte ondersteunen.
Laat climategate de laatste golf abonnees leveren waardoor dit fantastische initiatief door kan gaan!

Wacht niet langer: neem vandaag een abonnement op Jalta!

De nieuwe website van Joshua Livestro, Jalta, is er bijna klaar voor. Er zijn bijna genoeg abonnees om definitief te kunnen beginnen: we hebben nog 250 abonnees nodig. Nog even en er komt een grote, nieuwe rechtse website bij die topkwaliteit levert, en die het nieuws niet alleen becommentarieert (door de beste rechtse columnisten en analysten van het land!), maar zelf ook nieuws maakt. Verhalen die keurig onder het tapijt worden geveegd door de linkse mainstream media die alle voor linkse ongemakkelijke feiten liever niet vermelden, komen wel aan bod bij Jalta.

De afgelopen week hebben we al kunnen zien hoe Jalta dat doet. Zo berichtte Bart Schut op de eerste dag van de proefweek dat Nederlandse joden tegenwoordig etnisch moeten onderduiken omdat ze – als ze herkenbaar joods zijn – lastig worden gevallen op straat. U verwacht het niet, maar uit onderzoek van het CIDI blijkt dat het overgrote deel van de toename van antisemitisme op het conto komt van allochtone moslims. Jalta durft dat te berichten, met cijfers om het hard te maken, de rest van de media doen er het zwijgen toe. Want stel je toch voor dat de waarheid aan het licht komt.

Of wat te denken van de column van Geerten Waling waarin hij uitlegt dat hij in 2002 als jonge linkse activist maar wat blij was dat Pim Fortuyn werd vermoord? En dat hij echt de enige niet was? Zelden is de psyche van links zo goed geanalyseerd. En dan heb ik het nog niet eens gehad over Edin Mujagic’ analyse van Asschers banenplan. De Jalta-econoom deed wat geen andere econoom tot dusverre deed: doorrekenen wat de gevolgen zijn van Asschers mooi klinkende plannetje. Zijn conclusie? 2000 nieuwe banen a 200.000 euro per baan.

Dit soort verhalen vindt u nergens anders. Alleen Jalta.nl onderzoekt deze zaken en publiceert ze als blijkt dat het niet zo gaat als het establishment ons wil doen geloven. Wilt u net als wij dat Jalta hiermee door blijft gaan? Neem dan vandaag nog een abonnement! Het kost maar zeven euro per maand, maar daar krijgt u van alles voor terug: hoogwaardige analyses, originele verslaggeving van nieuws dat nergens anders te vinden is omdat de politiekcorrecten het willen negeren, internet-televisie, en de beste columns die er te vinden zijn op het net… en daar buiten.

Geef Jalta een kans. Word vandaag nog abonnee. U kunt daarbij kiezen uit een maand- en een jaarabonnement. Kies het abonnement dat het beste bij u past en steun dit geweldige – en vooral ook noodzakelijke – initiatief om de media-hegemonie van links te doorbreken. We hebben nog maar 250 abonnees nodig, en dan kunnen we beginnen. Wees er snel bij, en zorg ervoor dat ú één van die 250 mensen bent die dit schitterende project mogelijk maken.

Oh, en welkom bij Jalta. Dank u voor uw steun; samen kunnen we het medialandschap ein-de-lijk veranderen. Het is hoog tijd.

Daarom dus: Jalta.