1 miljoen euro voor mannenhaat uit naam van het klimaat

1 miljoen euro Duits belastinggeld voor mannenhaat en seksisme uit naam van het klimaat

Op bevrijdingsdag starten we een Follow the Money- reeks: de financiering van 377 clubs van klimaatdrammers die het Europese parlement belobbyen. Zij worden vaak gefinancierd door de Europese Commissie, Europe Aid en Amerikaanse filantropische stichtingen als de European Climate Foundation (ECF) in Den Haag. Die ECF wordt weer gesteund door het Californische Climate Works, een kind van de Hewlett Foundation. Ze noemen zich allen ‘not for profit’, maar meestal is dat vanwege de belastingvoordelen en subsidie die zo’n status geeft.

Vandaag aflevering 1 in een stukje monnikenwerk, hier vanuit De Abdij geleverd.

  1. The Sandbag Climate Campaign van de ‘Breastfeeding Baroness’ Bryony van Worthington krijgt 3,47 ton euro voor het belobbyen van de Europese Unie. Vijf lobbyisten hebben toegang tot het Europarlement. De organisatie krijgt geen ledenbijdragen. De European Climate Foundation draagt 2,14 ton bij, Esmee Fairbairn Trust 0,48 ton, de Ecofin Foundation 0,5 ton. Ze rekenden 0,25 ton voor ‘consultancy’. Journalist Christopher Booker noemde haar ‘de duurste vrouw in de Britse geschiedenis’ als drijvende kracht achter de Climate Change Act van 2008, die de Britten een last van 1,3 biljard pond zou geven. De Baroness in Da House wordt nu de Thorium Lord genoemd, ze is dus niet geobsedeerd door windvaantjes en zonnespeeltjes. Ze zoekt werkende oplossingen, mede onder invloed van wijlen David Mc Kay.
  2. Het Climate Action Network Europe van Vlaamse SP-A’er Wendel Trio- oud-campagnedirecteur van Greenpeace–  besteedt 16 fte aan klimaatdrammerij en mediadruk met een budget van 1,3 miljoen euro. Daarvoor krijgt het 2,6 ton euro van de Europese Commissie, 1,26 ton subsidie van de Vlaamse overheid, 4,6 ton van de European Climate Foundation en 0,6 ton euro van de Oak Foundation (die op haar beurt weer de ECF financiert), 0,6 ton van Stiftung Mercator van de Duitse handelsfamilie Schmidt-Ruthenbeck  van het vermogen van de verkoop van Metro. En 1 ton euro van de Deense KR Foundation. Daar is voormalig EU-klimaatcommissaris Connie Hedegaard voorzitter van. KR/Kann Foundation is onderdeel van Villum Fonden/Velux Foundations van de Velux Group, een multinational die zonneboilers installeert en klimaatlampjes verkoopt aan Zambia.
  3.  The Climate Group uit Londen van Mark Kenber – klimaatadviseur onder Tony Blair, waarmee hij het ‘Breaking the Climate Deadlock’-programma lanceerde. Deze rapportfabriek dramt voor massale overheidsinvesteringen in zaken waar Kenber een handeltje in wil opzetten. Kenber heeft 6,2 miljoen euro te besteden, waarvan 4,8 miljoen euro subsidie van de Britse overheid. Ze hebben kantoren in China en India.
 • 4. De Climate Alliance of European Cities with indiginous rainforest peoples (….) opereert vanuit Frankfurt met Thomas ‘Airmiles’ Brose en Pirita Lindholm (in Brussel). Blijkbaar zit het daar vol Amazone-Indianen. Dit initiatief wordt al jarenlang voornamelijk met Europees belastinggeld op de been gehouden, van de 1,97 miljoen euro jaarbudget komt 9,7 ton euro vanI EE, INTERREG, DG DEVCO, EG DG ENER, DG CLIMA en EuropeAid. Wat ze ermee bereiken behalve Airmiles sparen is volslagen duister, de goedwillende ondervrager kan er ook geen kaas van maken in bovenstaand filmpje.
 • 5 Het Climate Bonds Initiative van Sean Kerry in Londen houdt zich bezig met de Capital Markets Union van het in najaar 2015 gelanceerde en 315 miljard euro kostende Juncker Plan: een Keynesiaans aandoende kapitaaloverdracht van Noord naar Zuid en verdere Europese vervlechting, vanuit een Europees investeringsfonds EFSI, ondersteund door de Europese Investeringsbank . Not for profit uiteraard. Miljarden-investeringen in de Europese economie, waar China ook mogelijk 10 miljard euro in zou steken om invloed te krijgen op ons. Het Climate Bonds Initiative kreeg 0,65 ton euro betaald uit de Europese kas van haar totaalbudget van 3,14 ton.
 • 6. De Climate Economics Chair van geldjongen Jean Michel Beacco richt zich met een budget van 1,16 miljoen euro op emissiehandel en kapitaalmarkten.
 • 7. De European Climate Research Alliance van klimatologe Tina Swierczynski van het Potsdam Institut fur Klimaforschung krijgt 80 duizend euro om te lobbyen voor nog meer klimaat-onderzoek dat stelt ‘het is erger dan we dachten, maar er zijn nog onzekerheden en dus is meer onderzoek nodig’.
 • 8. De Duitse klimaatfeminist en mannenhaatster Gotelind Alber richt al haar sociale rancune nu op het mondiale klimaat met ….GenderCC Women for Climate Justice. Die krijgen 1,10 ton euro van de Duitse overheid voor lesbische klimaatactie in de Europese Unie. Alber verrijkte zich ook al met meer dan een miljoen euro subsidie van het Duitse milieuministerie met haar International Climate Initiative. …. En daar krijg je dan seksistisch-ecologisch praat en groen geverfde mannenhaat voor terug als dit:

Das patriarchale Prinzip der Naturbeherrschung hat versagt, Frauen sind umweltfreundlicher. Deshalb muss der Klimagipfel auch über Geschlechtergerechtigkeit diskutieren.

Seksisme waarvoor je subsidie krijgt

Seksisme waarvoor je subsidie krijgt

Klimaatseksisme; de vrouwtjes gaan voor het geld
We danken de milieuhysterie ook aan de vrouwtjes sinds mei 1968, de Parijse studentenrevolte geleid door Daniel Cohn Bendit toen emotie de maat van alle dingen werd. Cohn Behndit is nu klimaatbandiet in het Europarlement als co-president van de Europese Groenen. Wie daar zo lang in het Europarlement zit als Bendit (sinds 1994)  met 12 duizend euro per maand aan publieke vergoedingen, moet zo al een flink vermogen hebben opgebouwd.

Zo beklim je de top van de apenrots waar de vrouwtjes op geilen. En Groen is een ander vernis voor dat zelfde machtsstreven. Cohn Bendit is een ordinaire machtspoliticus- die tijdens mei 1968 geweld verheerlijkte.  En macht erotiseert.

Die vrouwtjes zitten het liefst op schoot van de aap met de meeste (publieke) miljoenen en SUV onder zijn reet, handelen enkel op basis van gevoel en emotie. Zodat ze meer vatbaar zijn voor redeloze hysterie. Waarbij ‘het milieu’ als gevoelsding een perfect voorbeeld is, net als zo’n voorzorgprincipe. Want ja, die wijven maken zich over alles zorgen.

Iedere redelijke afweging van kosten en baten, van risico’s kan achterwege blijven als het gevoel maar goed is, en je maar een groene app op je mobieltje hebt en wat kakelt over groene lijfstijl, duswel beswel heb ik zoiets van duh, het klimaat! Wat voegen die wijven nu toe in het klimaatdebat, behalve conformistisch en nietszeggend gekakel?

Klimaathysterie, typisch iets voor de vrouwtjes en voor vrouwelijke mannen, danwel mannen die bezorgd doen voor de vrouwtjes

Klimaathysterie, typisch iets voor de vrouwtjes en voor vrouwelijke mannen, danwel mannen die bezorgd doen …voor de vrouwtjes. Net zo pathetisch als Facebook-mannen die schattige dierenfilmpjes laten zien om hun score op te krikken

Wanneer je zo als boze blanke man pleit voor ‘geslachtsgerechtigheid’  krijg je vast geen subsidie. Sterker nog, ga er prat op dat je direct wordt gepsychologiseerd en gepathologiseerd omdat de mensen die hier aanstoot aan nemen gespeend zijn van ieder relativeringsvermogen. Maar als je mannenhaat met een groen verfje verspreidt ben je dus goed voor publieke miljoenen.

De founding father van Europese redeloosheid sinds mei 1968, moet nu onderhand miljonair zijn met publiek geld

De founding father van Europese redeloosheid en emotie-gedreven machtswellust sinds mei 1968, moet nu onderhand miljonair zijn met publiek geld. Zoon van Joodse advocaat Cohn nam ook de Franse naam van zijn moeder over, zoals Wim T een tussenletter nam om meer sjiek te lijken en Wijnand Du Y vendak de I voor de Y verwisselde, eveneens uit ijdelheid. Babyboomers, net baby’s

..hoe zo @#$%^ telt ook het geslacht?
Gender Godelind  heeft ook nog de website gendernetclim.de vanuit de veronderstelling dat vrouwen zielig en weerloos zijn. In plaats van dat ze sinds de vroege steentijd mannen al bij de kloten hebben. En dat mannetjes op geldjacht gaan om de materialistische behoeften van het zwakke geslacht te bevredigen. Omdat ze anders haar heil zoekt bij mannetjes met meer blingbling. Tenminste, ik ken vele mannen wiens vrouw opstapte zodra het met zijn bedrijf slecht ging.

Hier in het dorp zelfs 1 die haar man verliet die zijn rug aan gort werkte voor haar materiele behoeften en voor zijn kindjes. Zodat hij niet meer hard genoeg kon neuken, en madam gek gemaakt door die wijvenbladen (betere sssssekssss door nieuw breipatroon, ssssseksssssss, hoe vaak doen we het?) haar 50 tinten grijs-mysterieuze miljonair-sopsopsopsop- ging zoeken bij een andere knul. Napoleon had gelijk.

En u raadt het al wie hier vervolgens de alimentatie moet betalen. Hoezo geslachtsgerechtigheid? De vriendin van een goede vriend van mij roofde zijn hele huis leeg, zodra hij even in het buitenland was en niet bij machte om in te grijpen.

Wie roept dat vrouwen meer sociaal zijn? Ze babbelen meer en huilen sneller. Maar dan zijn baby’s ook meer sociaal. Mannen zijn sociaal efficienter. Sinds het aantal vrouwen in de politiek steeg is het nog nooit zo’n redeloos zootje geweest. Waar komt de idiote opvatting vandaan dat vrouwen moreel superieur zouden zijn aan mannen van de zelfde soort Homo sapiens?

https://www.youtube.com/watch?v=10B9Fc8BmR0

Laten we verder vergeten dat mannen in de genialiteitscategorie (IQ boven 140) 8 maal vaker voorkomen dan vrouwen, en dat vrouwen ook gemiddeld een aantal IQ-punten lager scoren. Vrouwen blinken vooral uit in gemiddeld zijn. Natuurlijke selectie, evolutie, de natuur heeft schijt aan policor-vooroordelen en social engineering.

Niet verwonderlijk komt alle innovatie en uitvindingen in kunst, techniek, wetenschap daarom op het conto der kloten. En dan de humor. Wie kent er 1 vrouwelijke cabaretier waar je ook om kunt lachen? Niet voor niets gaan mannen gemiddeld eerder dood dan vrouwen. Als je met een vrouw moet leven en interesse moet veinzen in haar eindeloze gebabbel ben je eerder uitgeteld.

Dus wat voor oplossing behalve rancuneus en volstrekt humorloos gekakel over klimaat en middelmaat heeft klimaatfeminist Godelind in de aanbieding? Iets waarvoor de arme Duitse belastingbetaler miljoenen kwijt mag zijn? Klimaathysterie, het moet wel een vrouwending zijn, het is even humorloos.

Zo, dit zijn nog maar de eerste 8. Nog 370 te gaan, ja sorry dan word je een beetje korzelig.  Ik wil de onderste steen boven, en ik wil prikkelen, schoppen, irriteren, of politici dat dan al of niet acceptabel vinden zal me worst zijn.

Je krijgt zo al een indruk wel onbeschrijflijk publiek nut deze lieden vertegenwoordigen voor onze welvaart, innovatie, de natuur en alles dat ons zo dierbaar is. Speciaal voor de klimaatfeministen daarom nog dit onderstaande filmpje.

https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw