Wanneer de PVV aan de macht komt: alle subsidies richting NOS staken. Genoeg leugens...

Wanneer de PVV aan de macht komt: alle subsidies richting NOS staken. Genoeg propagandaleugens…

Ik zie hier een defensie-mechanisme in tegen een Parlementaire Enquete wanneer de Nijpelitaanse maffia (VVD) ter verantwoording wordt geroepen over de maatschappelijke diefstal van +100 miljard euro genaamd windflop. De Nationale Propaganda Organisatie (NPO), ziet het anders. Zij papegaaien Henk Kamp (VVD), dat je kosten bespaart door samen met andere landen de klimaattoren van Babel te bouwen.

 “Nederland gaat de komende zeven jaar de vijf grootste windparken van Europa en misschien wel van de wereld aanleggen”, zegt Kamp. “Die leveren straks stroom voor 5 miljoen Nederlandse huishoudens.” Op zulke miljardenprojecten levert een beetje besparen al veel op.

Onkosten ‘socialiseren’: verdienmodel met dreiging van geweld
De werkelijke reden voor ‘samenwerking’ met andere landen zal zijn: dan kan niemand in ons land nog een nationale politicus aanspreken op deze miljardenflop of vragen om in de boeken te kijken. Omdat het plots een multi-nationaal project heet, en de financiële boekhouding NOG ondoorzichtiger kan worden. Die windturbine-projecten op zee worden namelijk toch altijd al – of het nu in Duitsland of Ierland is- door de zelfde bedrijven gedaan met de zelfde peperdure schepen. Zoals de Oleg Strasow  van Van Oord, of met Seaways Heavylifting.

De windlobby heeft erg aardige termen uitgevonden voor hun verdienmodel: alle kosten afschuiven op de belastingbetaler heet ‘socialiseren’ van de kosten. Dat is gewoon maffia. Je zet de overheid in, om je winst bij burgers te halen onder dreiging van geweld. Sociaal!

Het schijnt dat ook voor het windustrieterrein in Natura 2000-gebied het IJsselmeer (windpark Fryslan) een extra ondergrondse kabel moet komen tot aan Heerenveen (Oudehaske, dat is bij mij achter). Die mag de belastingbetaler dan ook dokken van dat stroomboertje Anne de Groot.

1984 revisited in 2016. Wij leven nu George Orwell

1984 revisited in 2016. Wij leven nu George Orwell

105 miljard euro in diepe zakken klimaatmaffia
Het Energieakkoord kost 105 miljard euro om ons 14 procent onbetrouwbare energie te geven uit wisselvallige (wind,zon) danwel ecologisch destructieve bronnen te geven (bos, hout, ingepikte landbouwgrond voor energiegewas). Dat levert alvast nooit stroom aan ‘5 miljoen huishoudens’. Er is nog nooit zelfs 1 windturbine geweest die stroom leverde aan huishoudens. Huishoudens krijgen stroom van het net, dat stabiel wordt gehouden door kolen- en kerncentrales. Windturbines dumpen hun stroom afhankelijk van de hoeveelheid wind, dus gevraagd en ongevraagd op het net.

De Duitsers dumpen hun overschot op windrijke weekenden ook tegen negatieve stroomprijs bij ons, zodat uitbaters van centrales die het net van stabiele netstroom voorzien geen droog brood aan stroom kunnen verdienen. Omdat we het hele jaar stroom willen moeten die uitbaters dan ook miljarden-subsidies krijgen voor het openhouden van niet langer renderende centrales. Dat zien we nu in Duitsland al gebeuren.

Wij hebben een beter alternatief: ontwikkel Thorium. Dan zit je over 15 jaar niet met peperduur subsidieschroot in zee, maar heb je een werkend alternatief waarmee je echte huishoudens stabiele stroom kunt leveren.

En nee, Henk Kamp jij oplichter: Bijltjesdag zal komen en jij dient dan in de diepste kerker te verdwijnen voor de streken die je het Nederlandse volk flikt met je corrupte en leugenachtige ambtenarij.