Auteurs: Ann & Phelim (US, The Unreported Story Society) .

Vertaling: Martien de Wit.

Vrienden,

We hopen dat je ondanks de omstandigheden een goed en ontspannen weekend hebt gehad! Voor ons als journalisten is één van de dingen die wij het meest interessant vinden aan het virus, de hoeveelheid nepnieuws die de media bereid zijn te publiceren.

De reguliere media vertoonden bijvoorbeeld wekenlang de virusstatistieken uit China voordat ze ‘ontdekten’ dat China tegen hen loog toen het op basis van gezond verstand duidelijk werd, dat China het virus niet van de ene dag op de andere had uitgeroeid.

Het herinnert ons sterk aan het klimaatveranderingsbedrog. Nog niet zo lang geleden gebruikten mensen als Alexandria Ocasio Cortez en Greta Thunberg hysterie om het publiek ervan te overtuigen dat dit de grootste crisis was, waarmee we zouden worden geconfronteerd en dat de wereld over 12 jaar zou eindigen. Door dergelijke retoriek heeft de federale regering 154 miljard dollar uitgegeven om de klimaatverandering te bestrijden.

Kunt u zich voorstellen wat het betekent als dat geld nu beschikbaar was om beademingsapparatuur, persoonlijke beschermingsmiddelen te kopen en om gezinnen in moeilijkheden te helpen?

We hebben een korte video gemaakt waarin enkele van de meest hilarische claims van radicalen zoals Alexandria Ocasio Cortez, Greta, Jane Fonda, Joe Biden en meer zijn verzameld!

Het zet de zaken werkelijk in perspectief, als je dit vergelijkt met de huidige crisis waarmee we worden geconfronteerd. Maar de media zullen deze ‘establishment-elites’ niet met hun leugens en overdrijvingen confronteren.

Zie deze video: