Reboot wakkert creatieve destructie van het Westen aan, gesponsord door Belastingdienst

Op 29 september spreekt de maker van Climatescience Fiction-film ‘An Inconvenient Truth’, Al Gore op uw kosten in Groningen op de EBF-conferentie. Zijn film bevatte per 2 minuten één wetenschappelijke fout. Hij opent daar een conferentie voor leiders/lijders met lange ij aan klimaatoverdrijving. Het conferentielogo spreekt boekdelen.

Daarbij staan twee opmerkelijke sponsors, die het gage van klimaatapocalypticus Al Gore (tonnen euro’s per keer) en conferentiekosten meebetalen

Overheidsinstelling CBS en…. De Belastingdienst…Het leek mij typisch iets voor een Kamerlid om hierover vragen te stellen, tenzij iedereen al is afgestompt:

hoe kan het dat de dienst die geld inzamelt bij burgers om daarmee Griekse werkonwilligen te steunen, ook nog eens geld over heeft voor de steun aan de toespraak van een multimiljonair die het met de wetenschap niet zo nauw neemt?