Klimaat A-Z voor de borreltafel

Download nu de pdf met de Klimaat A-Z zoals door de parachuterende Marc Morano in Durban gepresenteerd. Volledig up to date en Climategate 2.0 proof. Totdat de economische realiteit en de geopolitiek ons dwingt, wordt de strijd om global warming aan de borreltafel gewonnen en verloren. Dus hier heb je je gedroomde naslagwerk om iedereen met je sceptische feitenkennis om de oren te kunnen slaan.

Enne… of deze er al in staat weet ik niet, maar een nieuwe studie naar boomringen op het Tibetaans plateau heeft een nieuwe hockeystick geproduceerd… zie de plaat hieronder:

Wat een mooie hockeystick! Nu alleen nog een bal...

Lees jezelf snel bij met het hele verhaal over de Chinese studie inclusief de temperatuurprognose tot 2068.

Door | 2011-12-08T14:17:14+00:00 8 december 2011|5 Reacties

5 Reacties

 1. Turris 8 december 2011 om 15:48- Antwoorden

  Wauw!

 2. Turris 8 december 2011 om 20:54- Antwoorden

  Waarlijk indrukwekkend. Discussies kunnen nu helaas een stuk korter zijn met de alarmistische Duurzaam-IPCC-AGW-trollen op climategate.nl

  Ik zou dit A-Z rapport in de zijlijn ergens bovenin positioneren.

  Is het een idee dit rapport te worden aangeboden op Nieuwspoort 12 december na afloop van de presentaties?

 3. Klimwim 9 december 2011 om 09:14- Antwoorden

  Bespaart me een hoop tijd. Goede hulp om te verklaren waarom de -voorheen collectieve- antropogene hysterie niet tussen mijn oren kan passen.

 4. baksteen 10 december 2011 om 13:24- Antwoorden

  Ik vind er niets hockeystick aan.

  het is nu even warm als in 100, 900 en 400 AD.

  Bevestigd eigenlijk wat we al wisten, niets bijzonders aan de hand op dit moment en volledig binnen de natuurlijke variaties.

  Vandaag een goede column van Livestro over Durban in de Telegraaf, eindelijk zou ik haast zeggen want de kritiekloze, beslist niet wakkere, groene telegraaf special van vorige week kreeg ik jeuk van.

  Het gaat goed, nu nog met de windmolengekte stoppen en het geld gebruiken om de geplande bezuinigingen op te vangen. Blijven roepen dat er minimaal 18 mld te bezuinigen valt op het groene gedoe.

 5. Turris 10 december 2011 om 16:16- Antwoorden

  @Baksteen, als je goed kijkt naar de meer recente hockeystick in de link hier onder, dan wijst de punt van de klimaat-hockeystick niet meer naar boven, maar juist naar beneden. Het idee van Nobelprijs van de Vrede winnaar Al Gore omtrent de klimaathockeystick is en blijft daarmee toch briljant.

  Alleen zijn de gepolitiseerde IPCC-Al-Gore-sprookjes van de wereldwijde versnelde opwarming door de menselijk veroorzaakte CO2-uitstoot kinderlijk door de mand gevallen.

  http://climategate.nl/2011/12/10/klimaatbeleid-en

  Overigens: Is NN niet gewoon beter te negeren? Als je door zijn tweets gaat in de vorige dagen / weken, dan zijn die bijna allemaal onleesbaar geworden door overvloedige afkeurende duimpjes.

  Hij wordt massaal weggestemd. Frustrerend voor climategate.nl's laatste der AGW-IPCC-Mohikaan. We zijn dus allen bezig aan NN nodeloos uit te leggen hoe het echt zit met De Staat van het Klimaat.

  Als dienstdoende padvinder-climategate.nl-watcher van de Grüne Gedanken Polizei wil hij eigenlijk toch niks leren! Zonde van de moeite, gewoon beter NN te negeren?.

Geef een reactie