Climategate.nl is door de stroomversnelling in Den Haag ineens ook volop een politieke website geworden. Terecht wat mij betreft! Het heil zoek ik toch vooral vanuit het buitenland: met een eindzege van Amerikaans Libertarisme (Christelijke pioniersreligie) vermengd met Chinees Confucianisme. Toch is het tot die tijd van belang om in de “bezette gebieden” de vijand van binnenuit aan te vallen en onzeker te maken.

Nu we van Geert Wilders terugkijkend weten dat hij een historische kans heeft gemist om vanuit het hart van de macht te strijden tegen het grootste gevaar dat Europa en Nederland bedreigt: de duurzaamheidswaan en de CO2-leugen en hun hoeders van de milieukerk (big environment), nu ook zonneklaar is dat hij nooit meer tot het hart van de macht zal worden toegelaten, moeten we namen hebben, namen, namen….

Wie o wie kan in de reacties hieronder namen spuien van politici binnen D66, CDA, CU, SP en PvdA die met lobbywerk richting vrijheid, gezond verstand, techno-optimisme en humanisme te bewegen zijn. Ik wil graag een keer borrelen met Jolande Sap maar verder heb ik niet de hoop dat Groenlinks ooit “Ontgroend Rechts” zal worden. En binnen de VVD kennen we wel wat mensen. Hoewel René Leegte die sterk begon met zijn pleidooi voor opheffing van het KNMI, zich inmiddels volop met leugenachtige “nuances” inlaat.

Hieronder onthul ik waar de zeer gulle donatie vandaan komt die het lobbywerk mogelijk maakt….

Gefopt! Niks nada. Nul euro van de olieindustrie. Noch van enige andere industrie. Lees vandaag in de Volkskrant de CEO van Unilever die zegt dat het bedrijfsleven nu echt het voortouw neemt met duurzaamheid en dat de politiek volgt. Driewerf bah!

Nee dan maar weer over naar radio Oranje: in dit artikel lees je dat Obama voor het eerst in lange tijd weer over climate change heeft gesproken waardoor dit een splijtend issue in de presidentsverkiezingen in november zou kunnen worden. Romney lijkt toch echt een goede kans te maken. Als hij nu een duidelijke pro-science anti climate creationism vice president als bijvoorbeeld Rick Santorum zou kiezen, dan zouden deze verkiezingen echt de breuk kunnen betekenen met de totalitaire overheersing door het ineenzijgende IPCC.

En dus wil ik namen, namen, namen en zo mogelijk ook mailadressen zodat we weer lijntjes kunnen uitwerpen naar de goede vrije krachten binnen sleutelpartijen als CDA en D66. Ondertussen is het interessant te melden dat ook de Libertarische Parij aan de verkiezingen meedoet. Zie hierrr. Ik ga (net als bij de vorige verkiezingen) 100% zeker een stemadvies geven begin september! Leuk ook dat we dan op het zomerse ijsminimum zitten dat wel eens verpletterend hoog zou kunnen zijn (zie actuele grafiek) en daarmee ook een morele doodsteek voor alle alarmisten.