httpv://www.youtube.com/watch?v=zUyNGhD5Wzc&feature=youtu.be

Nadat uw blogger de Climategate-community met 1350 blogs toesprak over natuur en wetenschap, doen we  nu eens iets dat klimatofielen en ecofielen van alle gezindten en intelligentieniveaus kunnen volgen: Het eerste eigen You Tube Filmpje, met muziek die zo ecosceptisch is dat hij funkt als de tierelier.  Bij ontbreken van basversterker kreeg de Flamencogitaar een Flea-behandeling; excuses voor mijn strandposé maar het is ook zomer. Noem het flamencofunk met ecokeurmerk, het is alvast recyclebaar, met een knipoog naar Rodrigo y Gabriela.

Een eigen lijn 1-minuutfilmpjes met IMBY TV- IN My Back Yard is onder constructie in mijn vakgebied van ecologie en wetenschapsjournalistiek . Maar voor het serieuze videowerk moet de firma nog oefenen om de informatiedichtheid in 1 minuut homeopathisch te verdunnen. Een goede filmtekst met presentatie is een kunst apart. Dus eerst maar een oude liefhebberij, die voor de zwaar metalen snaren waar ik toch redelijk op thuis was en ontzettend veel lol aan beleefde bij heftige optredens in binnen en buitenland.

Zelfs ík had groupies….

 

Hier rust: het verleden...

Hier rust: het verleden…