Zeeijs Zuidpool ruim 1 miljoen km2 BOVEN gemiddelde, daar hoor je niets over in media

Zeeijs Zuidpool ruim 1 miljoen km2 BOVEN gemiddelde, daar hoor je niets over in media

Al gaan de leugens van milieuclubs en hun media als BNR (bespaart u de onzin?) nog zo snel..wij achterhalen ze wel. Nu schreeuwt ook Greenpeace mee met het WNF/dagblad Trouw

Bizar! Recordaantal walrussen gevonden Alaska omdat ze geen zeeijs vonden om op te rusten.

Kijk echter even naar de afbeelding van de NSIDC van het gemiddelde zeeijsoppervlak tussen 1981-2010 en zie: rond heel Alaska lag in de zomer nooit enig zeeijs. Wij danken Greenpeace dan ook voor deze inkopper die bevestigt wat wij al jaren stellen. Greenpeace is een fondsenwervende multinational die niet in milieu is geinteresseerd (dan zouden basale feiten ze ook interesseren, danwel,de gevolgen van de campagnes die ze voorstaan) maar een ordinair bedrijf dat u geld uit wil kloppen met de modieuze angst van dit moment, of het nu kernenergie of klimaatverandering is, smeltende ijsberen, wankele walrussen enzovoort…

wij wijzen er verder subtiel op dat het zeeijs rond Antarctica dit jaar een nieuw record haalt sinds de metingen begonnen in 1979: het oppervlak is nog nooit zo GROOT geweest, maar daar hoor je dan niemand weer over. Wat gek eigenlijk, die behoefte van Westerlingen om zichzelf een schuldcomplex aan te laten praten waarbij zelfs walrussen in Alaska er aan de snorharen worden bijgetrokken…

Hier de zeeijsbedekking, het gemiddelde tussen 1981 en 2010 op haar dieptepunt: we zien een zeeijsvrij Alaska-kust

De oranjelijn is het gemiddelde van de zomer: geen zeeijs voor kust Alaska. Bron NSIDC Boulder Colorado

De oranjelijn is het gemiddelde van de zomer: geen zeeijs voor kust Alaska. Bron NSIDC Boulder Colorado