Greenpeace kerft reclame voor eigen winkel in werelderfgoed

Greenpeace kerft reclame voor eigen winkel in werelderfgoed

De Taliban maakte een statement voor haar ideologie (Onderwerping) door een eeuwenoud Boeddhabeeld in Afghanistan op te blazen: Time for change! En nu herhaalde de Groene Taliban – Greenpeace- dat kunstje  in Peru bij de Naczalijnen: de barbaren vertrapten dit voor Peruanen heilige gebied om daar in gele letters reclame te maken voor hun energiewinkel: ‘Time For Change, The Future is Renewable, Greenpeace’ neer te leggen. Alsof Mc Donalds haar hamburgerlogo in de Kaaba kerft.

De actiemultinational Greenpeace (0,2 miljard euro fondsen per jaar) ventileert een ordinaire commerciële boodschap. In Duitsland, het grootste donateursland, is Greenpeace een windsubsdiestroomboer: Greenpeace Energy, die over de rug van de Duitse belastingbetaler rijk wordt met idealistisch excuus. Geen wonder dat ze dan ’the future is renewables’ willen verkopen.

Volgens de Peruaanse regering heeft Greenpeace het Peruaanse volk in haar ziel getrapt. Er staat 6 jaar cel op deze wandaad, die natuurlijk weer wordt goedgepraat door het linksdraaiende opiniecircuit/mainstreammedia want het is ‘ voor het klimaat’

Waarom? Omdat nu alweer de 20ste klimaattop plaatsvindt in een exotisch oord. Ditmaal Lima in Peru. En vrijwel niemand loopt meer warm loopt voor nog zo’n VN-top, behalve een dementerende Marcel van Dam, die er in de Volkskrant nu voor pleit om de democratie op te heffen: voor zijn klimaat. De in zijn Veluwevilla op publiek geld rentenierende Marcel van Dam heeft zijn klimaat alvast warmpjes afgestemd.

En dat is wat men eigenlijk ook bij Greenpeace wil…Soort zoekt soort. Echte idealisten, die zelfs het bestelen van mensen als u en ik goedpraten omdat ze menen te handelen uit goed geweten. En dan gaan ze eeuwig door, net als de Taliban, tot iemand ze met geweld tot de orde roept. Wie stopt deze club, die in Nederland u en mij 500-1000 euro extra energielasten PER JAAR mag opleggen als medebeslisser over onze energievoorziening in het Energieakkoord. Dit verzin je toch niet, zo’n club die ons energiebeleid bepaalt…..

Pervers, ziek..

Pervers, ziek..