Zoete wraak tegen de arrogantie van groene propaganda

Zoete wraak tegen de arrogantie van groene propaganda

Gezaghebbende Lezers van Climategate.nl, met 1140 euro donaties aan zoete wraak geven jullie samen met ons de vuistslag van de Climategate-community in het arrogante gezicht van de groene propaganda-krant Trouw. Hulde dankzij Hajo’s actie.  Ik stuurde Arjen van der Ziel van Dagblad Trouw net een bedankmail: ze vroegen mij om een opinie-artikel tegen de oude milieubeweging. Toen ik het wilde opsturen belden ze af, nee doe toch maar niet. De Groen-redactie dreigde Van der Ziel naar Siberië te sturen omdat hij geheel onbevangen op basis van de inhoud van mijn werk mij een podium waagde te gunnen. Omdat hij Climategate.nl had gevonden en dacht; hee, wat goed, en na het lezen van het interview dat Vrij Nederland met mij hield.

Zoete gezaghebbende wraak
Van der Ziel had zelfs de arrogantie te vragen:

Dank dank voor de link, Rypke. Valt mee hoor, met dat Siberië. We willen nog steeds graag een ecomodernistisch betoog. Als je een suggestie hebt voor een goede, gezaghebbende auteur houden we ons aanbevolen. Hartelijke groet, Arjen van der Ziel

Ik heb hem-dankzij jullie – van harte en gezaghebbend kunnen bedanken, dat het NIET ontvangen en publiceren van mijn door jullie gewaardeerde artikel ‘Meer natuurlijk is minder menselijk’- mijn j’accuse aan de groene lobby- nu 1140 euro opleverde van lezers en aanhang van ons blog. Mensen die zich van harte ergeren aan de ideologische kleuring van Dagblad Trouw onder de pretentie van kwaliteitsjournalistiek, die zien dat ze voor de gek worden gehouden door oude media. En die waarderen dat wij ze een beter alternatief bieden. 

Ook geven wij – zo mailde ik- met ons ecomodernistische clubje naast Climategate.nl de Volkskrant liever voorrang om de apostel van het Ecomodernisme Ted Nordhaus te interviewen.Dat is nu eenmaal een meer gezaghebbende krant dan misschien wel de minst journalistieke en meest ideologisch gekleurde krant van NL: Trouw.

censuur-is-toch-niet-meer-van-deze-tijdHoe gaan wij die gezaghebbende 1100 euro van u besteden?
Dankzij gezagverdienende Hajo’s spontane actie, heeft hij wel een etentje met zijn lieve vrouw verdiend bij kaarslicht in goed restaurant, zonder de kiddo’s en dan nog een nakomertje verwekken daarna. Bedenk dat onze Wintersportweerman een heel gezin moet voeden, de architectuur van Climategate in de steigers zet en vernieuwt, terwijl de rest van het team elkaar in digibetisme overtreft.

Dus hoera voor Paleo Hajo. Hajo is daarnaast een broeder, intellectueel en experimenteel, kortom met de eigenschappen van de mensen die ons blog boven de massa uittillen.

Zoals onze huisingenieur Theo net weer dat stukje Delft mee brengt en inspirerende gedrevenheid, waardoor hij op de meest onchristelijke tijden plots weer een gezaghebbende energieblog produceert. Onze aimabele VVD-pensionado Hans Labohm voegde zich daar recent aan toe, aartsvader van het gezagverdienende klimaatkritische geluid. Slaat de gezagmisbruikende Brusselse elite weer door in nieuwe averechtse regelgeving rond chemie en industrie, dan klimt onze man in Brussel Dolf van Wijk weer in de blog.

Bier brouwen met CO2-schuimkraag

KlimaatBier brouwen met de volste CO2 schuimkraag

Feest om verlossing carbofobie met klimaatbier zonder HIER
Er komt een deel van je donaties in de oorlogskas terecht van Climategate.nl, en natuurlijk een deel bij mij om dagelijks oorlog te voeren tegen de groene propaganda, voor de vooruitgang en de verlossing van de groene gezagsmisbruikers, en oude media die hun politieke correctheid verwarren met feitelijke juistheid en kwaliteitsjournalistiek.

Van 40 euro word ik lid van de Friese bierbrouwersvereniging waarvan ik morgen de eerste clubavond bezoek. Het doel is nu om het eerste klimaatsceptische bier van Nederland te brouwen, met een zo vol mogelijke CO2-schuimkraag. Uiteindelijk genezen Nederlanders niet van hun carbofobie met enkel argumenten, het moet ook via gevoel, emotie en de smaakpapillen gaan.

Dat wordt dus bier dat alle planetaire grenzen met voeten treedt.

Het is een feest om je carbofobie te verliezen en alle angstmarketing die media en milieubeweging ons aanpraten. Het is een feest om je bevrijding van groen doemdenken te mogen vieren. En welk feest is compleet zonder lekker bier? Aan de lezers de vraag: hoe zou dat bier kunnen gaan heten en smaken? Jullie suggesties voor namen, recepten, ze zijn welkom, wie creatief is ontwerpt een etiket. Haal het beste van jezelf uit de kast en stuur het ons.