Zelfs bij de PvdA-bode Volkskrant is de lezer kritisch op Koenders

Zelfs bij de PvdA-bode Volkskrant is de lezer kritisch op Koenders, en wie bepaalt hier wat ‘onafhankelijk’ is: alles dat tegen arctische oliewinning door Putin demonstreert is ‘onafhankelijk’?

Zoals de Nationale Ombudsman constateerde bedrijft onze regering structureel misleidende propaganda over de voordelen van windenergie. Via de Rijkscoordinatie-regeling slaat Ed Nijpels met Winsemius en Henk Kamp ieder lokaal verzet dood, en structureel worden alle nadelen onder het tapijt geveegd. Dat zelfde kabinet meent nu tegen propaganda in Rusland te moeten strijden, aldus de Volkskrant.  Bert Koenders (zeker PvdA!) wil zich op vijandige wijze in Russische staatsaangelegenheden mengen. PvdA-steunbeer bij iedere verkiezingsronde Volkskrant verpakt dat als ‘geld in onafhankelijke media’.

Dat doet Koenders door de met Greenpeace samenwerkende propagandaclub ‘Free Press Unlimited’ 1,3 miljoen euro belastinggeld te doneren. Hun World Kids News kreeg voor indoctrinatie van kinderen met Greenpeace-flauwekul in 2013 al 2,5 miljoen euro van PvdA-speeltje de Postcodeloterij. De Rode Haan Koenders verklaart zijn geheven vinger richting Putin als volgt:

Momenteel hebben grote groepen Russischtaligen in de voormalige Sovjet-Unie vrijwel alleen toegang tot eenzijdig nieuws (nou en, Nederlanders krijgen dagelijks het NOS Journaal, dat is veel erger RZ), dat vaak ook nog eens wordt vervuild door desinformatie vanuit het Kremlin’, stelt Koenders vast na een door hem gefinancierd onderzoek van de European Endowment for Democracy (EED). ‘Met onze steun willen we ervoor zorgen dat Russischtalige media de regie zelf in handen kunnen krijgen.’

  • Welke hemeltergend ontaarde pretenties heb je dan wel als Koenders, om staatsvijandige activiteiten in Rusland te financieren, balk en splinter?
  • Zoekt ons land ruzie met de Russen, en is dit weer de volgende opmaat tot oorloghitsen?
Free Press International: links liberale propaganda club die samen met Greenpeace kinderen indoctrineert

Free Press International:  propaganda club die samen met Greenpeace kinderen indoctrineert

PvdA of erger: Ook in Nederland bestaan geen onafhankelijke media
Wat is Free Press Unlimited? Leon Willems is directeur, zo’n PvdA-of erger figuur – een belerende Rode Haan- die overal racisme en discriminatie ziet, en zichzelf daarom ‘kwaliteitsjournalist’ zal vinden: zijn moraal is van de Juiste Kwaliteit. FPU is een club waar de Postcodeloterij 2,5 miljoen euro in stak in 2013 (het Kids News Network, waarachter Greenpeace zit) om zo kinderen mondiaal te indoctrineren met  klimaatflauwekul, in samenwerking met…..Greenpeace (kreeg ook al +50 miljoen euro van PvdA-club Postcodeloterij van Boudewijn Faustus Poelmann). Zie hier wat linkse Willems wil indoctrineren, via het met Greenpeace opzetete:

‘In many countries kids are not taken seriously. They can not express themselves about important issues such as climate change…..

Deze zin is al propaganda bij uitstek. Wat hij samen met Greenpeace wil bereiken is een mondiale Klimaat-Jugend, ze hersens spoelen over bijzaken als milde opwarming terwijl wij zouden pleiten voor bibliotheken, cursussen filosofie, exacte wetenschappen zodat kinderen zelf leren nadenken in plaats van dat de ecofascistische genocide-bedrijvers van Greenpeace hun gedachten invullen. Heeft een kind dat zijn kostje op een vuilnisbelt bij elkaar moet scharrelen een zonnepaneel nodig? Of zo snel mogelijk welvaart, en goedkope energie van fossiele brandstoffen…

Zie hier hoe Free Press Unlimited wat milieuclub-propaganda fabriceert bij de COP17 conferentie in Zuid Afrika. ‘Kids Care for the Planet’. Ja hallo, is er 1 zinnig mens dat zegt; gooi er maar een nucleaire bom op? Ik ben ook voor wereldvrede, gratis onderwijs voor iedereen.

Een PvdA-indoctrinatie-waarschuwing bij iedere NOS-uitzending en zelfverklaard kwaliteitsmedium
Per definitie bestaat objectieve journalistiek niet. De kranten die zichzelf ‘objectieve kwaliteitskrant’ noemen zijn allen gelieerd aan de PvdA. De ex-adjunct van de Volkskrant was bijvoorbeeld ook speechschrijver voor de partij die door haar realiteitsontkenning en discussieverbod uiteindelijk Wilders baarde, hun oud-hoofdredacteur is nu PvdA-politicus. Het NOS-journaal is van de PvdA, Hans Laroes is van de PvdA enz enz

Daarom wil ik als mediaconsument liever zien dat iemand zich EERST uitspreekt, aan welke kant die staat, en vervolgens zijn ding doet, een PvdA-parental advisory warning bij het NOS Journaal:

‘contains explicit political correct doctrines’

Ik ben conservatief-liberaal, trouwens: vrijheid in verantwoordelijkheid. Zodra iemand iets roept over zielige groepjes en ‘minderheden’ die ‘bevrijding’ (lees; links liberale betutteling door zo’n gesubsidieerde weldoener) nodig hebben, herken ik daar zo’n typische linkspoot in, zo’n morele betweter die zijn moralisme exploiteert voor een kosmopolitische levensstijl. Onderdrukte Indiaantjes in Bananador, zielige trans-gender-minderheden in Lapland, huilende homo’s in Buzwukistan, onder klimaatverandering zuchtende feministische pinguïns op de Zuidpool

Van die NVJ-subsidiejournalisten…..

Na 50 jaar indoctrinatie hebben wij geleerd dat je dan ‘kwaliteitsjournalist’ bent. Ik zie gewoon wat het is: linkse flauwekul.