Exhibit 1 Milieudefensie, totalitair groen

Exhibit 1 Milieudefensie, totalitair groen, CEO van Nuon, Essent etc opsluiten

De nullen en enen van mijn tweede blog over totalitair groen zijn net op gedroogd of Liesbeth Sluiter van Down to Earth Magazine van Milieudefensie bepleit exact wat ik van de progressieve medemensen niet mocht schrijven, het zou onbeschoft zijn, demoniseren. Maar die verketterde blog was niet meer dan een goed met bronnen doortimmerde constatering, zoals Milieudefensie hier bevestigt:

  • Onze milieuvrinden verheffen abstracties als ‘de (schone) Aarde’ boven de rechten en vrijheden van levende mensen die andere prioriteiten willen kiezen, zoals hun gezin, geboorte van kinderen en welvaart ze een goed bestaan te bieden.
  • Dat verheffen van abstracties boven mensen-welzijn is exact wat Amerikaans milieubeschermer Madison Grant- inspirator van Adolf H. deed met zijn raszuiverheids-leer.
  • Het op een ‘wetenschappelijke’ (an-empathische) manier benaderen van groepen mensen legt de weg open naar an-empathische behandeling van die groepen, als hindernissen in jouw progressieve mars voorwaarts door de geschiedenis
  • Zij beroepen zich op een historisch urgente noodzaak, de degeneratie van het ras door vreemde smetten/de aarde door vreemde smetten
  • Dat gebeurt steeds met beroep op ‘de wetenschap’ van die tijd, en heeft niets van doen met religie
  • Een consequentie van het verheffen van een abstractie bij groene mensen in het hier en nu: zij willen zelfs de CEO van een energiebedrijf laten opsluiten, die de netspanning stabiel houdt via het leveren van basislast. En zij willen via het internationaal recht de soevereiniteit van natiestaten opheffen, zoals met milieuverdragen via de VN toch al gebeurt. Onschuldig?

Screen Shot 2016-01-06 at 11.56.15Daarom, ik zou een week vrij nemen, maar dan is dit dus deel 3 als  bevestiging van het gelijk dat ik zo graag niet wil hebben. Dus nogmaals: toon mijn ongelijk. Dat je me een frame van slecht/dom/kwetsend/onbeschaafd enz mens wilt opplakken, dat interesseert me niet zo. Als je wilt schelden, dan kan ik je ook tot leugenachtige linksmens bombarderen en dan zijn we uitgeluld. Ik waarschuw hooguit dat wat zich zo lief en aardig presenteert, dat niet is, zodra het de macht heeft.

Een land mag van Milieudefensie niet beslissen welke bomen die kapt...er is al beleid tegen overbevissing, ergo: ideologisch gezwatel...

Brazilie mag van Milieudefensie niet beslissen welke bomen het kapt, terwijl ze voor het Energieakkoord zijn met bomenkap voor biomassa…er is al beleid tegen overbevissing in vele lidstaten, Milieudefense-oprichter Wouter van Dieren werd betaald door de NAM ergo: ideologisch gezwatel…

Alles met publiek geld betaald
Een advocaat van ‘De Aarde’ (= de deskundigen die zich als spreekbuis der planeet opwerpen, die ons bevelen geeft) of ‘de biodiversiteit’ of ‘het klimaat’ is gewoon advocaat van de duivel. Een totalitair instituut dat een ideologie tot wet wil verheffen buiten de natiestaat om. Waarbij alleen zelfverklaarde deskundigen beslisrecht hebben, en zij die zich op die ‘deskundigen’ beroepen. Deskundigen die abstracties verheffen tot wereldprioriteit boven andere menselijke keuzes.

Krijgt nog steeds 1,8 miljoen euro subsidies om tegen Nederlandse volk te lobbyen, eerder financierde de overheid 90 procent van de begroting

Krijgt nog steeds 1,7 miljoen euro subsidies om tegen Nederlandse volk te lobbyen, eerder financierde de overheid 90 procent van de begroting

Dat Milieudefensie en eerder de VPRO dit promootte, het mag van mij, want laat ze zelf zo hun ware aard tonen. Let wel, met publiek geld betaald dus, Milieudefensie krijgt ook 1,8 miljoen euro subsidies per jaar, de overheid is hun grootste individuele sponsor om deze agenda door te duwen….

Groene Propaganda Platform met 1,8 miljoen euro subsidie per jaar voor Milieudefensie

Groene Propaganda Platform met 1,8 miljoen euro subsidie per jaar voor Milieudefensie, recht buiten nationaal recht om de achterdeur in duwen

  • Opnieuw: reageer On Topic en onder eigen naam (dus niet Trekkende Poepscheet, Natte Henkie, Reality Bias, Tinstaafl) en reageer niet On Author. Dan schop ik je er direct af en mag je bij je medestanders mij gaan demoniseren, als je mij maar niet verveelt met je gezeik