Foto: Shutterstock.

Bron: American Liberty Report.

Een van de best gecoördineerde en massale protesten in de geschiedenis van de mensheid vindt momenteel plaats in Europa. De protesten zijn gericht tegen de waanzin van het Europese klimaatbeleid, die de Duitse economie feitelijk heeft lamgelegd.

Als je hier in Amerika nog niets over hebt gehoord, komt dat omdat de meeste van onze media aan de kant van het globalisme staan ​​en tegen het volk zijn. De protesten werden aanvankelijk omschreven als een zoveelste ‘boerenprotest’ in Duitsland, maar zijn nu uitgegroeid tot iets veel groters dan dat.

De landbouw ligt al een tijd zwaar onder vuur van klimaatalarmisten en het WEF. Joe Bidens ‘klimaatgezant’ John Kerry heeft bijvoorbeeld verklaard dat familieboerderijen in beslag zullen moeten worden genomen als we de planeet willen redden van de opwarming. Dat zegt hij eigenlijk. Hard op!

In de EU wordt deze waanzin werkelijkheid. De Ierse regering heeft bijvoorbeeld een wet aangenomen die eist dat 1,3 miljoen koeien worden geslacht, zodat hun scheten het weer niet schaden. Als de verstoring van de mondiale voedselvoorziening ervoor zorgt dat veel mensen verhongeren, dan is dat een bijverschijnsel van het redden van de planeet van koeienscheten. Je moet ten slotte een paar eieren breken om een ​​communistische omelet te maken .

De overheid heeft al ongeveer 10% van de veestapel in Nederland gedood. Dat is een groot deel van de reden waarom de “boerenprotesten” in dat land plaatsvonden. Wereldregeringen vertellen “de kleine man” feitelijk dat als ze hun levensonderhoud verliezen of als ze sterven, dat een kleine prijs is die ze moeten betalen voor het grotere goed – voor de aarde.

Dat brengt ons bij de Duitse protesten van deze week.

De Duitse regering probeert nieuwe beperkingen op te leggen aan de lanbouw, waardoor kleine boeren feitelijk failliet gaan. Dit is precies het soort beleid waar John Kerry, die nog nooit in zijn leven op een boerderij is geweest, het over heeft.

Dit is hoe de verbazingwekkende Duitse protesten zich hebben ontwikkeld.

Op de eerste dag begonnen de boeren met het protest. Ze reden met hun tractoren de steden in en begonnen transportknooppunten, hoofdaders en toegang tot overheidsgebouwen te blokkeren. Het is vervelend, maar de globalisten denken dat ze het langer vol kunnen houden dan de boeren, terwijl ze hen belasteren en ze ‘een bedreiging voor de democratie’ noemen.

Op dag twee stak een groot aantal Poolse vrachtwagenchauffeurs de grens met Duitsland over en sloten zich aan bij het protest. Ze blokkeerden nog meer hoofdwegen en sloten de grensovergangen in en uit Duitsland af. Als je een globalist bent in de Duitse regering, moet je op dit moment denken: “Oh oh!”

Op dag drie gingen alle spoorwegarbeiders in Duitsland in staking uit solidariteit met de boeren. Nu rijden er geen treinen. De metro’s brengen werknemers niet naar kantoor. De treinen en vrachtwagens vol boodschappen die de winkelschappen in de steden aanvullen, komen niet. En Berlijn heeft voor ongeveer drie dagen aan voedsel in de schappen van de supermarkt liggen. Wie denk je dat in deze situatie als eerste met zijn ogen zal knipperen?

Als de treinen niet rijden, zijn transportbedrijven genoodzaakt vrachtwagens in te zetten. Maar de vrachtwagenchauffeurs zijn solidair met de boeren. De boeren blokkeren de snelwegen en hoofdwegen.

Hoe lang denk je dat de mensen in Berlijn bereid zullen zijn honger te lijden voordat ze uit solidariteit zullen opstaan tegen hun globalistische regering?

De globalisten doen graag alsof “de kleine man” er niet toe doet. Ze staan ​​op het punt een pijnlijke les te leren in Duitsland. De belangrijkste persoon in uw samenleving is niet een of andere overheidsbureaucraat met een masterdiploma in het stadsbestuur. De belangrijkste mensen in de samenleving zijn altijd degenen geweest die verbouwen en zorgen voor de melk, eieren, kaas, biefstuk, kip, brood, salades en spek die we allemaal nodig hebben om te overleven.

Het globalisme en het neoliberalisme zijn grote mislukkingen geweest. Dit is de reden waarom nationalisme de weg voorwaarts is uit de puinhoop die deze mensen van de wereld hebben gemaakt. Daarom komen de mensen in opstand tegen hun regeringen, door nationalistische en populistische leiders als Javier Milei en Donald Trump te kiezen.

Tucker Carlson brengt ons in dit korte fragment een momentopname van deze verbazingwekkende protesten in Duitsland met commentaar van Eva Vlaardingerbroek.

Bron hier.
***