Een klimaatgesprek – Hoe zijn we hier terechtgekomen? De geschiedenis van alarmisme en eco-socialisme met Dr. David Legates

Gastheren: Kim Monson en Dave O’Rourke

Gasten: David Legates, PhD, klimatoloog, en Walter E. Johnson, geofysicus en uitvoerend producent van de documentaire A Climate Conversation

Welkom bij onze podcast ter ondersteuning van A Climate Conversation , een documentaire die een eerlijke dialoog wil bevorderen over het onderwerp klimaatverandering: de oorzaken, de impact ervan en een op wetenschap gebaseerde kosten-batenanalyse van de mogelijke oplossingen.

David Legates is de auteur van In Climate and Energy, The Case for Realism, de #1 bestseller op Amazon. Het boek is geschreven in samenwerking met E. Calvin Beisner en bevat ook bijdragen van een groot aantal andere wetenschappers. Het boek biedt een heldere, overtuigende en prachtig geschreven geschiedenis van het klimaatalarmisme; hoe het begon, wat de drijvende krachten waren, en hoe de economische agenda van de belangrijkste spelers, die veel beter georganiseerd zijn dan men zich misschien realiseert, het ware doel is, en niet het “redden van de planeet” van een veranderend klimaat.

Dr. Legates heeft een doctoraat in klimatologie en is al dertig jaar getuige van de grote klimaatcrisis en speelt daar een belangrijke rol in. Dr. Legates heeft lesgegeven aan de Louisiana State University, de Universiteit van Oklahoma en de Universiteit van Virginia, en was Visiting Research Fellow bij het National Climate Data Center. Er kan geen geloofwaardig argument bestaan ​​dat Dr. Gates geen expert op klimaatgebied is, die meer weet over atmosferische en temperatuureffecten en de metingen ervan dan de overgrote meerderheid van de wetenschappers die betrokken zijn bij het IPCC.

David Legates.

In deze podcast willen we diep ingaan op de crisis zelf, als een politieke beweging die geworteld is in de kritische theorie, onze nieuwe term voor marxisme. De podcast bevat gesprekken over:

  • Het grotendeels onvertelde en onbekende verhaal van klimaatalarmisme, dat redelijkerwijs kan worden omschreven als een gekunstelde crisis.
  • Hoe eco-socialisme het drijvende doel van de VN is: mondiale herverdeling van rijkdom.
  • Welvaart, aangedreven door op koolwaterstoffen gebaseerde energie, heeft op dramatische schaal geleid tot een langere levensduur en een daling van de sterfte.
  • De verwaarloosbare economische impact van de verwachte opwarming. Waarom zou een welvarender wereld tot een catastrofe leiden?
  • Natuurbeschermers versus natuurbeschermers. Een ogenschijnlijk mild onderscheid met een enorm verschil.

***

Bron hier.

***

Om uw exemplaar van Climate and Energy: The Case for Realism te bemachtigen: