gravatarlogo

Vandaag ben ik er eindelijk achter hoe je een ‘gravatar’ voor je naam kunt krijgen bij de reacties. Tot op heden stond er op mysterieuze wijze alleen een bij reageerder Seven. Sinds een uurtje heb ik twee plugings gearctiveerd: WP-gravatar en Wavatars.

De eerste zorgt ervoor dat iedereen die zich eenmalig aanmeldt op gravatar.com en daar een plaatje uploadt, voortaan bij zijn of haar reactie automatisch dit plaatje  krijgt. Voeg je een website-url toe bij je reactie dan linkt jouw gravatar naar die website. De tweede  zorgt ervoor dat iedereen die niet zelf een gravatar heeft toegevoegd, uit een plaatjes database een plaatje krijgt toegewezen. Ben je daar niet happy mee, ga dan dus naar dat gravatar.com en bepaal zelf je afbeelding.

Hieronder meer over aanpassingen m.b.t. de  reacties, ons spamfilter en moderatie…

Ik heb vandaag tijdelijk de eis uitgezet om een e-mailadres toe te voegen omdat een aantal trouwe reageerders met hun e-mailadres niet meer door het filter heen kwamen. Dat kijk ik even een paar dagen aan.

Verder zag ik dat tot op heden alles met meer dan 2 url’s werd tegengehouden. Dat heb ik opgerekt naar 5 urls per reactie. Wil je per sé meer kwijt: post dan gewoon en stuur een mail. Dan  vissen wij hem uit het spam filter. Tenslotte heb ik de mogelijkheid geneste antwoorden te geven op elkaars reacties opgerekt naar 5 lagen diep (was 3). Op verzoek van Marcel heb ik ook nog eens gezorgd dat voortaan de  nieuwste reactries bovenaan staan. Antwoorden komen wel ónder de reactie waarop je antwoord.