Przewalskipaarden dartelen rond de sarcofaag

Ik vind het de hoogste tijd om eens te verwijzen naar De Groene Rekenkamer en De Klimatosoof, twee verwante websites die een must zijn voor kritisch denkenden, met een voorkeur voor humoristische ironie. De beheerder Theo Richel, die alle content verzorgt, kan zich meten aan onze Rypke als het erom gaat een serieuze inhoud prikkelend en met tong-in-cheek te brengen!

Wie snel een kijkje neemt, kan zich nog inschrijven voor het veelbelovende Rekenkamer webinar van vanavond (alweer het negende op een rij), deze keer over de positieve effecten van Tsjernobyl op de natuur.  Ja, u hoort het goed! Het zal bij u waarschijnlijk ook een tijdje duren eer u eraan wilt (bij mij duurde het maanden!), maar dit is een serieus onderwerp!

Meer zeg ik er niet over, doe eens een search op de Groene Rekenkamer website naar “straling” en u hebt voorlopig genoeg verbijsterend leesvoer!