Enno de Witt had gisteren de eer het duizendste artikel aan deze site toe te voegen sinds de oprichting van Climategate.nl direct na Climategate (19 november 2009). Erg trots zijn we ook op de 12.211 reacties die we met deze verhalen uit één omnachting hebben losgemaakt. De omnachting van de twee heersende bijgeloven natuurlijk – te weten het alarmisme en de duurzaamheidswaan.

Ter ere van deze mijlpaal heb ik een paar uiterlijkheden aan de site verbeterd (hoop ik):

  1. Grotere titels (16px) boven artikelen
  2. Veel duidelijkere markering van hyperlinks in de tekst
  3. Links een widget met het klimaatblognieuws op volgorde van binnenkomst

Mooi?

Hieronder nog wat statistieken…

Het typische beeld van onze bezoekersaantallen: vrolijk schommelend tussen de 500 en 1000 absoluut unieke bezoekers met van tijd tot tijd een uitschieter naar boven…

Een mooie verdeling tussen direct en verwijzingen en Google (dat ons nog steeds weert uit Google News)!

En hier de sites die ons bezoekers opleveren. Hetvrijevolk.com scoort altijd goed, maar deze mensen lezen het kortst. Dankzij Rypke hebben we ook veel vissers op de site. Marcels Staatvanhetklimaat.nl begint ons ook al wat bezoek terug op te leveren, wat ook de bedoeling was. De beste (of traagste) lezers tenslotte komen van Dagelijksestandaard.nl.