Al Gore warmt de media weer op met Climate Science Fiction: 1 fout per 2 minuten

De Belgen zenden klimaatrampenfilm An Inconvenient Truth van Al Gore weer uit op 10 augustus.: even kijken, dat wordt weer lachen. Of een klacht bij de VRT indienen kan ook natuurlijk.

Het progressief establishment en hun applausmachines zien met lede ogen toe, hoe de geloofwaardigheid van knuffeltheorie Manmade Global Warming en zijn valse profeet, Al Gore sneller wegsmelt dan een ijsberg in de zomer. Zie ook de verdrinkende ijsberen (Ursus maritimus= zeebeer) die Gore gebruikte in zijn film: gevalletje van wetenschapsfraude zo blijkt nu.

VPRO-gids: ‘een lawine van feiten'(???): 1 wetenschappelijke fout per 2 minuten Om de opmars van gezond verstand te keren bij de Belgische bevolking, zet men nu alle publieke middelen in om u te bekeren. Ook de VPRO-gids kondigt de uitzending aan als ‘een lawine van feiten’, ze willen gewoon niet van hun opgewarmde salonwijsheden afstand nemen.

Alle Belgen opgelet: Climate Science Ficton and how to handle it
.. de gebruiksaanwijzing bij Al Gore met iedere 2 minuten één wetenschappelijke fout kun je HIER DOWNLOADEN, van ‘orkanen nemen toe door global warming (not) tot smeltende ijsberen

Al Gore toch leerzaam, om werking politieke propaganda te doorgronden
De klimaatfilm is ‘verplichte kost’volgens de VPRO. Dat vinden wij bij Climategate ook: het is één van de beste propagandafilms sinds het werk van Riefenstahl en leent zich voor een prachtige politieke analyse van de opkomst en ondergang van een politieke beweging.

Al Gore en Ahmedinedjad delen zelfde geloof: ‘het Westen steelt ons weer’
Het wordt onderhand pijnlijk, en Marc Morano leeft zich al uit in puur leedvermaak op Climatedepot over hoe Gore worstelt nog één zinnige wetenschappelijke claim uit zijn mond te krijgen.

Al Gore is passé, wie zich er in de Verenigde Staten nu nog mee associeert loopt politieke schade op. Zie hier de nieuwste vriend van Al Gore op Belgische TV: Ahmedinejad, die net als Al Gore gelooft dat het Westen de regen steelt van Iran. Alles, van het uitgaan van je verkering tot de laatste regenbui, iedere droogte iedere temperatuurstijging en ook tegenwoordig zelfs sneeuwbuien en afkoeling: alles in dit leven komt door Man Made Global Warming.

Als laatste redmiddel gaat men de ‘mensen schoppen tot ze een geweten hebben’, om Louis Paul Boon te citeren.Natuurlijk is het schunnig dat men bij Canvas denkt dat iedereen gek is. Je kunt daarom een digitale klachtenbrief indienen bij de VRT, ze schrijven of bellen

    VRT
    Auguste Reyerslaan 52
    1043 Brussel
    Tel 02 741.31.11