Vannacht hebben Europese leiders en wereldleiders bewezen dat als puntje bij paaltje komt het financiële klimaat gered kan worden, simpelweg omdat aan het einde van de Kuznetscurve financiële gezondheid zo ongeveer de enige bepalende facor is voor onze sustainability.  Tegelijkertijd blijft aan de overkant van de plas Herman Cain de peilingen aanvoeren en heeft het er alle schijn van dat global warming en climate change de ware slachtoffers van de financiële en economische crisis zijn. Bestaat er dan toch een God?

Op Realclearpolitics.com, dat ik dagelijks volg omdat alle heil te verwachten is van een knockout van Herman Cain aan Obama – zoals bij het zwarte onderonsje tussen Muhammed Ali en George Foreman – vanochtend een boeiende analyse getiteld: Global warming R.I.P..

Fragment:

We simply don’t know positively whether recent human activity has caused the planet to warm up to dangerous levels. But we do know that those who insist it does are sometimes disingenuous, often profit-minded, and nearly always impractical.

Bovenstaande afbeelding komt juist uit het alarmistische andere kamp, die het multi-bloggen ook ontdekt hebben. Metaclimate.org plaatste die afbeelding toen ze nog dachten dat Spencer en Braswell gedebunked waren, zoals de alarmistische wereld nu hoog opgeeft van de studie naar temperatuurdata van Richard Muller. Die heeft bewezen dat de vervuilde datasets inderdaad een temperatuurstijging laten zien in de tweede helft van de 20e eeuw. En nu trompettert men overal dat AGW is bewezen! Zoals in het Oostblok nog kort voor 1989 werd geroeptoeterd dat het kapitalistische westen “kurz vor dem Zusammenbruch” was.  Volg de zin en onzin op climatedepot.com.

Discussiëren heeft geen zin. De alarmisten zullen hun geloof meenemen in het graf (de meest opportunistische onder hen uitgezonderd). Ik zie het front van de eindzege naderen. Luister met mij dagelijks Radio Oranje!