httpv://www.youtube.com/watch?v=nlSLm1BPOFg

Ik hoop zo dat Theo gelijk krijgt en dat het loopt zoals hij vanochtend in zijn analyse heeft uitgestippeld. Evengoed zie ik de PVV de rug rechten en gewoon weer naar 25 of meer zetels opstomen. Ik bedoel: waar vind je nog iemand die net als Wilders 80 uur per week in de woestijn wil gaan roepen? Ondertussen viert de PvdA haar feest van “wraak”. En ze hebben niet eens de verkiezingen gewonnen. Ze hebben alleen de formatie “gewonnen”.

Ik hoop vurig dat woensdagochtend al duidelijk zal zijn dat een “revenge society” niet is waar we heen willen (of erger: waar we al in zijn beland). Obama versprak zich gisteren en liet zijn ware aard zien: VOTE FOR REVENGE! En daarom zeg ik het Ronald Reagan en Mitt Romney na: FOR LOVE OF COUNTRY! Zie ook de vrijheidslievende video hieronder….

httpv://www.youtube.com/watch?v=gpeFqsgJUMg

Heb je wat met dit pro-Amerikaanse gedachtengoed? Like dan even de Verenigde Optimistische Conservatieven 2100 op Facebook.