Nee het is geen grap: meltdown

Er is soort WNF-gekeurde vorm van Mens Erger Je Niet op de markt gekomen, zo meldt lijfstijlwijvensijt Dutsj Kauwgurls. Zij maken heerlijk hip, fris en onbevangen reclame voor Meltdown: een bordspel waarbij je kindjes een paar smeltende ijsberen richting ondergang laat lopen om ze ‘bewust te maken van de opwarming van de aarde’.

Iew duswel beswel heel bezorgd enzo over de aarde

Voeg wat water toe, stop het in de vriezer en (na een tijdje) spelen maar. Het doel van het spel is om samen zoveel mogelijk ijsberen te redden voordat het ijs gesmolten is. Er zijn geen winnaars of verliezers. Het spel zelf zal de wereld niet redden, maar maakt kinderen zeker (op een speelde manier) bewuster van de opwarming van de aarde.

In de omgang met babies zijn ze onverslaanbaar en ik heb respect voor hun emotionele intelligentie! @#%$#@!!!!