Laat het niet waar zijn!!!

Via een medewerker van het KNMI kreeg ik deze weerkaart toegespeeld, verwachting eind komende week met in Europa zeer strenge vorst. We zijn door de lentezon verraden, vorige week dankzij warme lucht uit Afrika kregen we de blije illusie dat de winter voorbij was. Nu weer de realiteit, zie ook bij het KNMI met gevoelstemperaturen van – 10 graden.

Lof voor onze visionaire regering
Het klimaatbeleid van onze regering om van achter een bureau de aarde af te koelen via het verstrekken van 3,2 miljard euro SDE+-subsidie in 2013 en het verbranden van 18 miljard euro klimaatsubsidies- zoals via de bijstook van duizenden hectares bos uit de Appalachen in Georgia (VS)– heeft nú al effect. Wat een visionair is onze Henk Kamp(VVD) en zijn ambtenarij van Agentschap.nl! Klimaatbeleid werkt!

Of geeft Al Gore hier komende week in Europa een lezing en is dit de onvermijdelijke werking van het Gore-effect? Dat overal waar hij zijn lezing van 4 ton euro per uur houdt extreme koude optreedt..