Onschuldig voorleespartijtje met Urgenda/Greenpeace/Groen Links

Onschuldig voorleespartijtje met Urgenda/Greenpeace/Groen Links

Alsof je de PVV bij groep 8 les laat geven over asielbeleid. Of Ayatollah Ahmed al Muhudah Bomgordel bim Saladin, die de Shariah verheerlijken mag bij groep 3 op ‘De Dag van de Koran’. Zo kun je de aan basisschoolleerlingen opgedrongen ‘Dag van de Duurzaamheid’ interpreteren op 10 oktober. Daar mag Groen Links (in haar vele gedaantes) aan schoolkindjes haar politieke ideologie opdringen, met subsidieverstrekkers in de ministeriële milieubureaucratie. Samen met Laurentien Brinkhorst (070-3455106), uit de Oranjestal door Bea hier geparkeerd om een groen lintje te knippen.

Ik praat bij deze duistere dag dus niet over zonnepaneeltjes op je dak of onschuldig voeljegoed-gedoe. Wie dat op eigen kosten zo nodig wil: wees onze gast. Plantjes telen, diertjes knuffelen, vlinders vangen, vogeltjes kijken allemaal prima kindervertier. Het gaat hier om pure politiek. Laurentien wil een ‘eerlijke dialoog tussen besluitvormers en kinderen’, en neemt het rapport van socialist Harlem Brundtland als leidraad. Die ‘Dialoog’ is newspeak voor linkse betuttel-politiek bij kindjes opdringen, die veel liever lekker buiten spelen. Wat hebben totalitair ingestelde types toch steeds met kindjes…

Benzineslangsnijders, schaliegasneuh-zeggers en proefveldvernielers lezen voor
Ik heb het vooral over de ‘voorleesactie’ die Greenpeace en Stichting Urgenda (= ook Greenpeace= Groen Links) mogen houden op honderden basisscholen op 10 oktober om uw kind angst in te prenten over de toekomst van de planeet en haat tegen onze manier van leven. Waarbij politieke ideologie uit de Groen Links-stal (‘de transitie’= wereldsocialistische revolutie in groene jas) als schijnoplossing wordt verkocht. Een voorleessessie over ‘Duurzaamheid en geluk’, groen gezwets met steun van Oranje. Zuurzaamheid noemen we dat hier: de Vrekkenkrant- in-corporate-jasje-ideologie van mensen die nooit de verantwoordelijkheid voor een bedrijf droegen of zichzelf hoefden onderhouden, en die voornamelijk van overheidsgeld leven of de Postcodeloterij.

Waarna kindjes hun spaarvarkentjes mogen stukslaan voor de Firma Angst BV (Greenpeace), en leren hoe ze proefvelden mogen vernielen, benzineslangen doorsnijden, of hoe ze vissers kunnen laten verdrinken door stenen te storten. Komt Klimaatkraker Wijnand Duivendak ook voorlezen hoe ze bij ministeries kunnen inbreken?

Jan Rotmans graait naar uw kinderen
Urgenda is van Greenpeace (Heksje Minnesma) en van academische tijdvertwitteraar Jan Rotmans, zijn naam schijnt zijn karakter te typeren. Er zijn ook overheidsdependances van Groen Links bij betrokken als ‘Duurzaam Door’(..), en onschuldige initiatieven als Expeditie Geluk. Die club bestaat omdat:

400.000 kinderen in Nederland hebben op dit moment geen toegang tot Geluk. Dit betekent o.a. dat zij tegen de armoedegrens aan leven…

Wisselvallige gesubsidieerde (duurzame) energie: all pain, no gain in Duitsland

Wisselvallige gesubsidieerde (duurzame) energie: all pain, no gain in Duitsland


Duurzaamheid is energie astronomisch duur maken en dus armoedeval
Dan moet je nodig de decadente ideologie van Groen Links aannemen, want daardoor stijgt de energierekening exponentieel, zie bijgaande grafiek uit Die Welt. In Duitsland (niet geheel toevallig ’s werelds grootste Greenpeace-afdeling) worden arme gezinnen al van de stroom afgesloten, en moeten ze maar muntjes in een meter doen als ze de was willen draaien. Alles dankzij de exponentieel gestegen groene belastingen over energie, die de milieubeweging/overheid oplegde.

Wat is er in godesnaam gebeurd dat wij dit accepteren?
Ik hoop echt dat ik gek ben, dat zou me enorm geruststellen. Dat groene kinderverkrachters als Jan Rotmans en angstzaaiende benzineslangdoorsnijders van Greenpeace de geest van onze kinderen mogen verzieken met hun ecopessimisme. Met steun van de overheid. Hun enge definitie van ‘duurzaam’ vertaald als zuurzaam en ‘transitie’, staatsgeforceerde socialistische revolutie in groene jas. Alsof linkse engerds het monopolie hebben op hoe wij met ons land en leefomgeving willen omgaan.

    Wanneer mijn meest dierbare mensje op aarde thuiskomt met Jan Rotmans-geleuter krijg ik zin die man op zijn bek te slaan. En ik mag dat schrijven omdat ik geen hooglerares boerenwijsheidsbegeerte Roos Vonk ben, maar blogger van Climategate.nl, mijn waarde handlanger Hajo is mijn getuige.

Duurzame Pabo: jufjes met ecostring die moeite met tafels hebben
Ik vermoed dat deze collaboratie met het klimaatfascisme bij de meeste medewerkers pure juffigheid is: totaal niet weten waar je aan meewerkt zolang het maar een goed gevoel geeft en ‘iedereen het doet’. ‘Duswelbeswel duurzaam, nieuwe I-phone met groene app, íeuw die mooie jongen heeft gesmst’; dat werk, het spul dat onze kindjes les geeft in tafels die ze zelf nauwelijks beheersen, ‘ja duhh, lekker belangerijk’. Pabowippets, en ja inderdaad we hebben ook een Duurzame PABO. Dat is een collectief blonde jufjes met een ecostring.

Zie ook het ‘team’van de deelnemende Missing Chapter Foundation, de Miss Chat Foundation. Laurentien uitgezonderd allen lief lachende lonkende meisjes waar je best een avond mee zou willen eeh, discussiëren over duurzaamheid.

Voor vragen kunt u terecht bij Esther van der Meer, scholen@dagvandeduurzaamheid.nl

Doe haar de groeten van Climategate.nl.