schmutziger

 

Hier de pdf. Illegaal achter de betaalmuur vandaan geklauwd door vernunftkraft-hessen.de. Kraft is energie in het Duist zoals je weet en vernuftkraft is wat wij hier betaalbaar-zame energie noemen. Het soort energie dat je net als de constructie van bruggen en iphones aan autistische en dus goudeerlijke ingenieurs overlaat, in tegenstelling tot de metrosexuele duur-zame energie wat in feite een veel te duur Louis Vuitton handtasje is om mee te koketteren als voor wir-haben-malaria-nicht-gewusst grachtengordel bewoners.  Maar nu is het in Duitsland dus voorbij met de leugens. Die Zeit heeft een bom gelegd niet toevallig vrij kort na het akkefietje van Sigmar Gabriel met Greenpeace.

Geen enkele Nederlandse milieu-idioot (in de oorspronkelijke zin van het woord idioot) kan het zich vanaf vandaar nog permitteren om te dwepen met de Duitse energiewende. Want de Duitse Energiewende is een vuile leugen. En daarmee is het Nederlandse energieakkoord ook kastjewijlen. Vernunftkraft heeft de mooiste quotes uit de mond van een vader van de Energiewende – Patrick Graichen – uit het artikel op een rij gezet en de aller pregnantste vind ik:

Rund um die Branche der Erneuerbaren ist in den vergangenen Jahren ein regelrechter politisch-industrieller Komplex der Erneuerbaren herangewachsen…”

Hier de overige quotes:

“Wir haben uns geirrt bei der Energiewende.

Nicht in ein paar Details, sondern in einem zentralen Punkt.

Die vielen neuen Windräder und Solaranlagen, die Deutschland baut, leisten nicht, was wir uns von ihnen versprochen haben…”

“…die Energiewende, so wie sie jetzt angelegt ist, macht die Luft nicht sauberer, sondern dreckiger…”

“… Doch die Energiewende hat auf eine Kombination von Technologien gesetzt, die sich unter Marktbedingungen selbst zerstört…”

In den Niederlanden hatte man den Mechnismus bereits 2011 erkannt:

“Wer es wissen wollte, der konnte es wissen, auch damals schon. Aber wer wollte es wissen?

“All das muss man wissen, um zu verstehen, warum die Regierung nun in aller Eile ein neues “Klimapaket” verabschiedet.

Es geht längst nicht mehr um das Klimaziel – sondern nur noch darum, eine Blamage in Grenzen zu halten.”

Der Druck auf die Gemeiden aus dem “politisch-industriellen Komplex der Erneuerbaren” ist der Erkenntnis geschuldet, dass:
die Party bald vorbei sein wird! und man noch so schnell wie möglich soviel wie möglich abgreifen muss bevor es vorbei ist.
Klimaschutz nur noch als “Argumentationsdeckmäntelchen” füridiologisch in-die-Irre-geführte. Ansonsten geht es nur um’s Geld.

Nederland nog een compliment. Maar onze milieu- en energie-idioten willen nog steeds Duitsland achterna…. dooooeeeeeiii! Wil je eea in het Engels lezen surf dan naar http://notrickszone.com/2014/12/09/energiewende-takes-a-massive-blow-top-green-energy-proponent-concedes-blunder-with-ugly-consequences-huge-blow-to/.