De natuur is van Natuurmonumenten, ja natuurlijk....

screenshot: zonder uw geld kan Marc van den Tweel niet leven

 

.Wanneer je directie een half miljoen euro per jaar in de tas stopt, kun je niet toe met alleen de tientjes van je leden. Zo moet marketeer/directeur Marc van den Tweel (Natuurmonumenten) hebben gedacht. We zagen al hoe ze klanten met ottergesnotter 3 euro per sms wilden afhandig maken (terwijl de overheid de ottertunnels betaalt), en hoe ze de kerkuil claimden als door loterijlieveling Natuurmonumenten (357 miljoen euro) te ‘redden’ soort..terwijl aan de kerkuil niets meer te redden valt, zo algemeen werd de kerkuil al dankzij de op vrijwilligers en liefhebbers draaiende Kerkuilenwerkgroep van Johan de Jong …

Intentioneel bedrog/Slap geouwehoer; veel van de 250 soorten gewervelden op de Rode Lijst nemen stormachtig toe in aantal

Screenshot mailcampagne richting (ex)lid: Intentioneel bedrog/Slap geouwehoer; veel van de 250 soorten gewervelden op de Rode Lijst nemen stormachtig toe in aantal ZONDER bijdrage van Natuurmonumenten

Zinkviool is tweede viool van fondsenwerving Natuurmonumenten
De campagnefoto van de kerkuil is nu verwijderd, maar deze zinkviool kwam er voor in de plaats.Als je doneert aan Natuurmonumenten gaan zij dan nu de zinkvervuiling in Zuid Limburg weer herstellen tot die van de vroege 20ste eeuw? …toen de zinkindustrie nog lekker vuil bezig was? Zodat het zinkviooltje weer terugkomt? Hoe zien ze dat voor zich… en dan?

…ten koste van andere plantensoorten die deze vervuiling niet blieven? Of gaan ze in Limburg in het Geuldal zink lozen zodra er LIFE- danwel SNL-subsidies bemachtigd zijn? Deze propaganda voor eigen inkomsten voeren ze dan in het jaarverslag zeker ook nog op als ‘spreekbuis zijn voor de natuur’? (de post van 20-30 miljoen euro die ze uitgeven aan binnenbroekse zelfbevlekking)

Je kunt ook niet fatsoenlijk de natuur inlopen, of Marc van den Tweel komt alweer met een bedelnapje aan om zijn salaris (meer dan Mark Rutte) aan te vullen: ik wil je geld, ik wil je geld! Hij liegt ook over de ’15 procent natuur’ die in Nederland zou bestaan, Wie is er 1 te veel? Marc van den Tweel!

geef ons geld geef ons geld geld geld geld

geef ons geld geef ons geld geld geld geld

...wat kan natuurfotografie toch prachtig zijn!

…wat kan natuurfotografie toch prachtig zijn!

Ontledingsactie Natuurmonumenten: steun ons en doe mee!
Ook vandaag kunt u zich voegen bij het de blije groep van ex-Natuurmonumentenleden. Dat kan door HIER je opzegging in orde te maken. Bij 100.000 opzeggers in 2015 houden ex-lid Hans Keuper en ex-lid ik een groot ex-ledenfeest voor de natuurbescherming. Waarin we het op handen zijnde vertrek van Marc van den Tweel vieren. Diens aanstelling mislukte, omdat zijn club het met 357 miljoen euro loterijgeld gekochte ledenovertal blijft verliezen.

We willen een nieuwe Jac P. terug, in plaats van een marketeer die de natuur melkt om zijn organisatie in stand te houden, met leugens en gezwets over de natuur.

Marc van den Tweel: krijgt meer salaris dan Mark Rutte

Marc van den Tweel: krijgt meer salaris dan Mark Rutte

geld geld geld geld geld geld geld geld

Liegen werd tweede natuur van Natuurmonumenten. Deze boswachter wordt al belaagd door de dieren, die zijn Natuurmonumenten ook beu.

Liegen werd tweede natuur van Natuurmonumenten. Geldzucht de eerste natuur. Deze boswachter wordt al belaagd door de dieren, die zijn Natuurmonumenten ook beu. Zoals deze das, want Natuurmonumenten vernielde recent nog zijn burchten in Drenthe