Mocht in onze linkse media afgelopen week haar straatje schoonvegen, gesteund door sympathiserende journalisten

Roos Vonk mocht in onze linkse media afgelopen week haar straatje schoonvegen, gesteund door sympathiserende journalisten. Stel dat een PVV’er dit had gezegd, dan was het mediahuis te klein geweest. Maar dit is veel erger: het is een HOOGLERAAR en ze gaat volledig vrijuit

Graag vraag ik uw aandacht voor en mening over het volgende:
Corporate Green pleegt-gesteund met miljoenen euro’s van de linkse Postcodeloterij- een staatsgreep via de rechter, onder luid applaus van onze linkse mainstreammedia (‘wij zijn niet links omdat wij dat niet vinden’). En zo lijken we steeds meer een totalitaire bureaucratie. Zie de zaak die Urgenda aanspande om ons 200 miljard euro klimaatsubsidies afhandig te maken. Dat betekent dat u  2000 euro vakantiegeld per jaar moet inleveren voor subsidies aan windmolenaars. Zie de uitleg van onze Delftse huisingenieur Theo daarover.

De democratie is dood, leve de democratie
Individuele burgers zijn als vissers, waar ik nu 4 jaar over schrijf. Die worden met angstmarketing en misleiding door deze Groene Taliban van al hun traditionele grond- en visrechten beroofd, ze krijgen zinloze ‘duurzaam’-standaarden opgelegd, averechts beleid als de aanlandplicht voor bijvangst. Zowel economisch als ecologisch averechts, maar dat geeft niet: als de beleidstrein en milieuclubs maar door kunnen denderen, daarbij toegejuicht door hun cheerleaders van linkse media.

Er is niemand die hun/onze belangen collectief vertegenwoordigt. Tenzij je de illusie in de lucht houdt dat Nederland een functionerende democratie is, zoals Zwitserland. Politici zijn als de Vissersbond-voorzitter, te dom, ‘geïnformeerd’ door onze massamedia en louter uit op eigen overleving.

Mijn verhalen over vissers en visserij kun je dan ook als metafoor zien voor hoe U wordt gepakt door overheid en milieubeweging, en misleid wordt door een luie linksige media die langs de veilige weg berichten: dat gene papegaaien dat iedereen zegt, in plaats van eens wat dieper onderzoek te doen en te vragen:

Is het ook WAAR?

RZ15.Slachte

De Journalistiek is dood, leve de journalistiek
Daarom kan de Volkskrant donderdag op de voorpagina koppen met ‘Rechter straft overheid voor laks klimaatbeleid’, begeleid met een foto van windmolens. Alsof er meer windmolens nodig zouden zijn voor een ‘beter klimaat’ wat dat in godesnaam ook zou zijn. Het klimaat van 1850 was perfect? Was de CO2-concentratie van 1850 ideaal, in plaats van slechter voor planten en de landbouw?

Daarbij verzuimt ’s lands grootste politiek correcte krant (kwaliteitsmening-journalistiek) uit politiek kudde-instinct de basale vragen te stellen, die bij vele niet-gelobotomiseerde Nederlanders op de lippen branden:

  1.  Wat is het DOEL van klimaatbeleid en hoe meten we dat het klimaat weer ‘goed/veilig’ is?
  2. Was het klimaat in 1850 goed/veilig?
  3. Zijn windmolens dan de meest (kosten)effectieve manier om fossiele brandstof uit te sparen?
  4. Kunnen we op andere wijze niet veel meer goed doen per euro? (niet windmolenaars subsidiëren, maar onze bejaarden beter verzorgen om een dwarsstraat te noemen)

Omdat wij van ons lieve landje en onze vrijheid houden deze vraag: Wat is het alternatief voor het inleveren van steeds meer vrijheid, doordat overheid en milieuclubs lasten blijven verzwaren, daarbij toegejuicht door hun cheerleaders bij mainstream-media?

..Een moedige daad van eerste verzet: gooi een steen naar Greenpeace

..Een moedige daad van eerste verzet: gooi een steen naar Greenpeace/Urgenda/De Groene Taliban

 

Wat is het alternatief voor het intellectueel luie mediatuig?
De milieubeweging kocht haar macht met loterijmiljoenen, en via warme connecties met overheidsambtenarij die van de zelfde politieke gezindte is. Dankzij die marketingmiljoenen kunnen zij rekenen op vanzelfsprekende steun van media, bestaande uit merendeels linksige alfajongetjes en meisjes met havo werk- en denkniveau en een Meuning, die geloven dat ze goed werk verrichten omdat ze zichzelf heel kritisch en adrem vinden. Het Tweebeke-gevoel, ‘ooh ik kijk duswel beswel heel kritisch de camera in‘-werk. Ik schrijf het satirisch op, dan heb ik nog enige lol van wat in essentie diep triest is.

Ze lunchen bij Het Pandje bij het Mediapark, en dan zie je al dat linksige mediatuig bij elkaar dat werkelijk meent dat zij geschikt zijn om u voor te lichten over onze complexe wereld. Een grote mond op kunnen zetten verwarrend met intelligentie en inzicht. Eigenlijk zou je een motorbende moeten sturen, en al dat narcistische mediatuig in elkaar moeten laten slaan.

Het beste weerwoord van dat linkse mediatuig is ‘wij zijn niet links omdat wij dat niet vinden’. Vorige week nog in alle voormalige GPD-kranten: Roos Vonk- een hoogleraar boerenwijsheidsbegeerte/sociale psychologie- mocht haar straatje schoon vegen, de tweet bagetelliseren dat ze Henk Kamp op zijn ‘bek slaan’ wilde in een sympathiserend interview. Dat mag Linkse Roosje Vonk in onze Linksige media doen, omdat die met haar politieke insteek sympathiseren.

Wij zijn niet links omdat wij dat niet bij ons zelf willen zien, en allemaal het zelfde denken, dus merken we het van onszelf niet op.

Nou vooruit dan: intellectueel lui en incompetent. Is mij ook goed.

Geld= macht= vrijheid= meest ware cliché 
Bestedingsruimte is bewegingsvrijheid. Die heldere waarheid viel me in, toen ik als vrije natuur/wetenschapsjournalist bij Berlijn reed, terug van reportage voor NRC Handelsblad en De Standaard: ik zag, dit vrije leven van Europa-exploratie  heb ik omdat ik dit kan kopen. (en niet geheel talent/initiatiefloos ben) Automatisch betekent dit ook: hoe minder bestedingsruimte, hoe onvrijer u bent. Uw chantabele ik, uw banknummer en sofinummer, dat is de weg via welke men u kan ruïneren, uw leven vernietigen en u tot slaaf kan maken. Uw REGISratienummer, regis, Latijn voor de heerser waar u tribuut aan moet betalen, omdat hij u anders opsluit.

De traditionele weg functioneert dus niet wanneer je geen loterijbegunstigde bent, en niet een politiek corrrect thema verdedigt: via kabaal in media druk zetten op politici, zodat deze….ja wat doen eigenlijk? Wie gelooft nu nog dat politici enige macht hebben? We worden immers door bureaucraten en bankiers geregeerd. Wanneer Urgenda haar zin krijgt ben ik per maand honderden euro’s extra kwijt voor niets, en is mijn vrije leven ten einde.

En dat van vele midden en lagere inkomensgroepen..